chtěl jsem se zeptat jaký by byl nejvhodnější a nejlepší wifi router.Potřeboval bych tak abych měl wifi signál v celém bytě.Nějaký do 1000Kč by stačil, ale nechám to radši na vás
Výběr wifi routeru
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Výběr wifi routeru
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jaký by byl nejvhodnější a nejlepší wifi router.Potřeboval bych tak abych měl wifi signál v celém bytě.Nějaký do 1000Kč by stačil, ale nechám to radši na vás
.Tak abych byl na stolním Pc připojeny přes kabel a notebooku měl wifi připojení.Mám internet od UPC,ale to si myslím že není nijak podstatná věc.Předem Děkuji za odpověď
Re: Výběr wifi routeru
Bytem myslíš 1+kk nebo nějakou rezidenci 
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Výběr wifi routeru
Potom tento: http://www.alza.cz/asus-rt-n10-d143777.htm
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek