Zdravím, nedávno jsme se tu bavili o tom že mi nejde Steam. Od někoho jsem se tu dozvěděl že UPC to blokovat nemůže a já s tím souhasím protože se mi to stalo už u dvou připojení k internetu. (u mě doma , a u kamaráda to psalo to samé) A někdo se tu zmínil že to bude špatným nastavením Routeru( Modemu ) kde jsem teď připojený k netu je jen Modem ! Chtěl bych Vás moc poprosit, jestli by jste mi pomohli Modem správně nastavit, protože pokud nezapnu Steam , nenainstaluju ani Mafii 2
IMHO to nebude ani modemem. To by si pak stěžovala půlka majitelů připojení od O2 a UPC. Co to píše za hlášku? Máš možnost zkusit se připojit někde úplně bez modemu a routeru?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Nejdřív normálně zapnu Steam a vyskočí tabulka s Updatingem, tam se ale nic nestne a po chvilce čekání naskočí ta hláška s ERRORem.
Screeny v příloze.
A jak si to myslel ? Připojit se k internetu bez modemu nebo routeru ? To bohužel němám, vždycky vede nejdřív kabel od UPC do Modemu a pak až normálí LAN kabel !
EDIT:// někde jsem se dočetl o Port Forwarding, to by nepomohlo ?
Zjisti si IP adresu (start/spustit/napiš cmd. do příkazového řádku zadej ipconfig /all. Pokud bude IP z ranku 192.168.. nebo 10... Pak je modem zároveň router a bude se muset nastavit.
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.
Ahoj používá někdo tohoto správce souborů?
Nemůžu přijít na to kde nastavit zobrazení panelů při startu.
Myslím např. aby se mi při spuštění programu vždy v levém panelu zobrazovala složka Stažené soubory a v pravém panelu Dokumenty.
Prohledal jsem...
Poslední příspěvek
Zkus následující kroky:
Otevři Unreal Commander.
V hlavním okně najdi a klikni na Options (Možnosti) v horním menu.
Zvol Settings.
V sekci Panels by měla být volba pro Start with nebo podobné nastavení pro výchozí složky.
Pokud tato možnost není...