Pomozte mi najít vhodné ovladače pro USB. Nejde myš!

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Mara963
nováček

Pomozte mi najít vhodné ovladače pro USB. Nejde myš!

Příspěvek od Mara963 »

Dobrý den,newite kde stahnout ovladač na myši a klavesnice na win 7 mě myška jenom svítí tak jsem to skoušel u kamoša a normalně jela .

// Změna názvu tématu. Původní název "ovladač" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla.
// Mimochodem, ve slově "nevím" se píše jednoduché V.
// mike007
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: ovladač

Příspěvek od Žbeky »

Jaká myš to je? USB PS/2? Ostatní věci do USB fungují?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Mara963
nováček

Příspěvek od Mara963 »

mam usb myš
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Konkrétně? Flashky fungujou?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Mara963
nováček

Příspěvek od Mara963 »

jo aji mp3 aji mobyl přes usb funguje ale myš ne.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Myš je zařízení plug´n´play - ovladač jí vždy stačí přímo od windows. Pokud ostatní zařízení fungujou tak tu myš zkus jinde a zároveň jinou myš na tomto PC

ztrnadek
nováček

Re: Pomozte mi najít vhodné ovladače pro USB. Nejde myš!

Příspěvek od ztrnadek »

Po výměně desky mi to dělá to samý - usb porty vidí flešky, myš zapíchnutá do kreréhokoliv svítí ale nereaguje. Zkusil sem i jinou usb myš a to samy. Pomocí opravy obnovy v nabídce do které jsem se dostal nějakou náhodou se mi povedlo naistalovat čisté win 7. (ps2 klávesnice funguje) Software k desce nejde nainstalovat protože klávesnicí nejde ovládat grafické menu kde je dole čudlík naistalovat jenže nemám jak na něj kliknout... je to na pěst. Jediný co už mě napadá je vzít jinou verzi win (v instalačce 8 fungovala), nebo ps 2 myš.
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

To musis otvirat tema z roku 2010, prestoze v pravidlech mas napsano, ze si musis
zalozit vlastni ?

Neni zadna cast grafickeho rozhrani Windows, ktera nejde ovladat klavesnici. Dokonce
lze ovladat i kurzor mysi. Jen se musis do toho okna prepnout pomoci ALT+TAB.
kecalek
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od kecalek »

ztrnadek píše:Po výměně desky mi to dělá to samý - usb porty vidí flešky, myš zapíchnutá do kreréhokoliv svítí ale nereaguje. Zkusil sem i jinou usb myš a to samy. Pomocí opravy obnovy v nabídce do které jsem se dostal nějakou náhodou se mi povedlo naistalovat čisté win 7. (ps2 klávesnice funguje) Software k desce nejde nainstalovat protože klávesnicí nejde ovládat grafické menu kde je dole čudlík naistalovat jenže nemám jak na něj kliknout... je to na pěst. Jediný co už mě napadá je vzít jinou verzi win (v instalačce 8 fungovala), nebo ps 2 myš.

Síce si skôr reagoval na veľmi starý príspevok, ale v tvojom prípade: nepripájaš to na USB 3.0? Skús USB 2.0.
To, že myš "svítí" znamená, že je len napájaná, ale signály nie sú vedené, resp. ovládač pre myš k USB 3.0 nepristupuje.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hladam ovladace na Acer REVO M1-601 win10
    od antikpp » » v Problémy s hardwarem
    14 Odpovědi
    5800 Zobrazení
    Poslední příspěvek od antikpp
  • Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky.
    od kellne » » v Windows 11, 10, 8...
    9 Odpovědi
    7052 Zobrazení
    Poslední příspěvek od kecalek

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“