Zdravím, poradil by mi někdo mobil do 6 000Kč (těch 6 000 to nesmí přesáhnout, to už je max. ). Požadavky: Dotykový displej, Wi-Fi, GPS (Bez toho GPS byhc se při nejhorším obešel)
dobrý den,měla bych prosbu,potřebovala bych nahrát do telefonu český jazyk.nevíte kde se to dělá ? děkuji martina *Založ si vlastní téma.Důležité je vědět jaký máš mobil.U některých to problém není*Marfy*
Když jsem se díval po GPSkách, tak na můj mobil za 5 000Kč se Symbianem jde, a na taťkovu LG KM900 nejde lepší navigace jak s java (čili nekvaklitní grafika a zpracování...) GPSky jsou ale drahé...
Mám 5530 XM a nemůžu si ji vynachválit. Kupovaná za 6000Kč. S nejnovějším firmwarem 30 je z toho hodně rychlý a spolehlivý mobil. GPS modul jde dokoupit.
HTC Touch HD2 je na navigaci díky obrovskému mobilu super.Mám HD1 a Nokia 6220c ,v obou navigaci a je to obrovský rozdíl,jak v rychlosti tak v zobrazení.Žel HD 2 ja minimálně 2000,-kč přes tvůj rozpočet.Ovšem velmi dobrý je třeba HTC WildFire .
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?