TP-link TL-WN422G
Moderátor: Mods_senior
Re: TP-link TL-WN422G
JEdna čárka nestačí ani na spojení. Potřebuješ aspoň 2, na aspoň trochu stabilní připojení 3 čárky.
Potřebovala bys to posílit na vysílači což nemůžeš nebo koupit větší anténu. Ta bude stát ale tolik co ten router
Potřebovala bys to posílit na vysílači což nemůžeš nebo koupit větší anténu. Ta bude stát ale tolik co ten router
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No tři čákry mám venku na balkoně
ale tam bych v zimě umrzla......já, a ne ten signál.
A ještě jeden dotaz: ( jsem strašná ) ale: jaké má tedy ten router mít parametry?? aby to bylo trošku slušnější?? viděla jsem od 500 do 2500.....
Ráda bych o tom taky něco věděla, protože ten chlap mi tvrdil, že na wifi mi bohatě stačí ten Tp-Link a nebudu mít problém wifi chytnout.
Tak abych tam šla už s něčím co budu vědět co a jak......( aby mě zase neobzulili ).....hih
A ještě jeden dotaz: ( jsem strašná ) ale: jaké má tedy ten router mít parametry?? aby to bylo trošku slušnější?? viděla jsem od 500 do 2500.....
Ráda bych o tom taky něco věděla, protože ten chlap mi tvrdil, že na wifi mi bohatě stačí ten Tp-Link a nebudu mít problém wifi chytnout.
Tak abych tam šla už s něčím co budu vědět co a jak......( aby mě zase neobzulili ).....hih
Protože já nic nechytnu ani na notebooku a ani na ten tp-link.....
Záleží co potřebuješ. Jestli chceš dělat nějakou větší síť (3 a víc PC), přenášet po síti data (např. videa), jestli chceš do routeru připojit tiskárnu a mít ji síťovou, jestli ti stačí pomalejší wifi G nebo potřebuješ rychlejší N,... Od toho se odvíjí cena.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Dobře, podle toho co říkáte tak připojit max. 3 uživatele. ( chodí za mnou kamarádka taky s notebookem se zabudovaným wifi )..a chtěla bych každopádně rychlejší.....
A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli když připojím ten router, tak jestli ten signál pak jde nějak zabezpečit tak, aby to nechytl nikdo jinej ( bydlíme v paneláku ...... a pod námi a vedle jsou sousedi.....)
A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli když připojím ten router, tak jestli ten signál pak jde nějak zabezpečit tak, aby to nechytl nikdo jinej ( bydlíme v paneláku ...... a pod námi a vedle jsou sousedi.....)
Samozřejmě jde zaheslovat.
Jaký je cenový limit?
Jaký je cenový limit?
Do tisícovky by se něco slušného nenašlo, co by odpovídalo mým parametrům??? 
Určitě najde, třeba tento TP-Link. Je rychlý s wifi N, zvládne několik PC bez problému. Jen nemá připojení na tiskárnu - to mají ale až routery kolem 1500Kč a podle mě to moc lidi nevyužije
rychlos kabelového připojení bude 17/2 Mb/s...zvládne to ten router??? to připojení tiskárny, mě mrzí, to bych využila právě hodně..... 
Zvládne naprosto s přehledem. Mrknu ještě na tu tiskárnu
Naše současná tiskárna, nemá připojení wifi, ale už bych ten router chtěla nato koupit dopředu. Pak by se koupila jen tiskárna s wifi......může být???
Taky mám doma jakýsi TPlink, zajímalo by mě, jestli je to síťovka bo wi-fina... ale je to větší, konektor to nemá na zadku, ale takovej zlaté barvy tyčínek
takže wi-fi, co?
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení