O to se snazim celou dobu ale furt mi to vnucuje at zadam parovaci klic a ze pokud ho neznam najdu ho v druhem zarizeni (zaboha ho tam nemuzu najit) :(. Nejde to cely nejak resetovat a dat parovani komplet znova?
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...
Ahoj, rozhodl jsem se pro přesun mé pracovní náplně využít Macbook.
Avšak bych nechtěl s Macbookem tahat i kabel pro poslech hudby.
Rád bych využil bluetooth sluchátka. Hodně se mi líbí Airpody Max. Ale tolik peněz za to opravdu dávat nechci....
Poslední příspěvek
Sleduj obchod Odkarla.
Airpody Max mam za 2000 Kc i s originalni krabici, bylo jen nutne vymenit akumulator.
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...