Varování před nejhorším operátorem ČR!
Moderátor: Mods_senior
Re: Varování před nejhorším operátorem ČR!
memphisto: No jo, právníci jsou moc opatrní
O2 má v Brodě prodejnu, až uvidím, že tam nějaký zákazník zabloudil, půjdu je požádat o vysvětlení, co to má znamenat i s tím papírem, co poslali T-Mobilu o mé lince
To bude cirkus 
-
guest
Možná špatně vidím ale zatím nenalézám na O2 možnost komunikace.
Blue Spirit: A ti se divíš? Operátoři nezavolají ani svýho vedoucího. Protelefonoval jsem za ten měsíc na O2 asi celé 4 dny (800).
P.S.: http://zlutysmrad.unas.cz/
P.S.: http://zlutysmrad.unas.cz/
- jimmy3
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Equites: ale ty peníze ti zase přijdou naspátek po zkončení odměny, jinak souhlasím že O2 je nejhorší operátor co znám ale tady u nás se moc vybírat nedá 
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
- memphisto
- Guru Level 13

Nejsem právník
Mám hodně negativních zkušeností jak s kyslíkem, tak s TM. Je to zlo, že něco takového se vůbec může dít a ti lidé to trpí
To není normální, co si k lidem dovolí
Zloději! Vždycky když vidím ty brigádníky a ptají se mě jestli nechci výhodnou nabídku od kyslíka, tak jim říkám, že jsem sice nechutně bohatý, ale "výhodnou nabídku" od kyslíka bych asi finančně neutáhl 
Zloději! Vždycky když vidím ty brigádníky a ptají se mě jestli nechci výhodnou nabídku od kyslíka, tak jim říkám, že jsem sice nechutně bohatý, ale "výhodnou nabídku" od kyslíka bych asi finančně neutáhl PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
guest
O2 (vzduchaři) ne a ne a ne - znám spoustu lidí co mají internet připojení dle slibů, ale ping whau 500ms - 1000ms dost dobré číslo pro neznalé, ale já mám do 25ms a ti co mají O2 se mi vysmáli, že to mám pomalé :)) Asi požádám poskytovatele o zvednutí pingu :)
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
domitea píše:// U kyslíku má rodina telefon a to je asi tak vše, ale zatím spokojenost
Do toho jejich protokolu o zrušení smlouvy jsem jim napsal, že odmítám jim nadále dělat sponzora.
Samozřejmě, že jsem si šel pro mobil, ovšem jinam a od té doby se téměř denně přesvědčuji o správnosti svého rozhodnutí.
Už žádný telef. paušály!
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
to ADSL je fakt k ničemu, u táty tam je rád když mu to stahuje kilem
samozřejmě že má 8Mib/s 
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
O2 budou dál krást a chovat se tak, jak se chovají, dokud jim to lidé budou trpět. Co se týče telefonu, tak Vodafonu bych se nevzdala a podařilo se mi přesvědčit rodinu, že net je mnohem lepší od ČRa (i když to, že je koupil T-Mobile, který je podle mě úplně stejný jako O2 mě nepotěšilo, zatím žádná změna k horšímu). S O2 byly furt problémy s netem, toto šlape krásně. Pokud maj v plánu něco tvořit, tak nám písnou mejl, že toho a toho dne ve 3 ráno nepojede 15 minut (!) net. O2 vždy tvrdil, že problém není na jeho straně a po stížnosti se net záhadně sám rozjel..
Jenže pokud nechceme být okrádáni nesmíme takové firmy podporovat, ale nacházet nové služby.
Jinak net box bych brala, kdyby u nás byl
Jenže pokud nechceme být okrádáni nesmíme takové firmy podporovat, ale nacházet nové služby.
Jinak net box bych brala, kdyby u nás byl
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!