Mám dotaz, potřeboval bych poradit jaký bych měl koupit wifi router pro obyčejnou domácí síť, potřeboval bych access point pro PC a NB + 2 mobily a aby to dostatečně pokrylo panelový byt 3+1. Jediná moje podmínka je aby to nestálo více jak 1500 kč (a když tak jen málo přes) a aby mi to fungovalo
Wifi router
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Wifi router
Dobrý den,
Mám dotaz, potřeboval bych poradit jaký bych měl koupit wifi router pro obyčejnou domácí síť, potřeboval bych access point pro PC a NB + 2 mobily a aby to dostatečně pokrylo panelový byt 3+1. Jediná moje podmínka je aby to nestálo více jak 1500 kč (a když tak jen málo přes) a aby mi to fungovalo
Já se v těchto věcech moc nevyznám tak očekávám že se tu najdou lidí co v tomto umějí chodit a poradí mi co bude pro mě nejvýhodnější.... Předem Vám všem děkuji.... 
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Wifi router
Co třeba už vzít router i s technologií 802.11n ?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70579
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70579
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Tak jakej teda ? 
Vem ten od Ownera, je sice dražší, bude ale rychlejší, stabilnější a navíc podporuje i wifi draft-n -> je to taková investice do budoucna
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13

Já jsem zastáncem Linksys a tenhle mi už nějaký ten pátek vysílá doma a naprostá spokojenost. Ta wifi n je zbytečnost pokud tento protokol nepodporuje žádné ze zařízení a navíc takovou rychlost, aby to n využilo, určitě nemáš.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Možná to teď nemá, ale když si ho za rok, dva koupí, nemusí se o nic starat a pojede to rychleji. Na běžném připojení Nko nepoznáš, ale pokud třeba taháš na NAS nebo v rámci lokální sítě tak tam je rozdíl propastný
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Děkuji všem za rady, objednal jsem ten Asus :)
Kdyby byl nějaký problém se zapojením tak se určitě ještě ozvu
Takže ještě jednou díky... Zamykám :)
Kdyby byl nějaký problém se zapojením tak se určitě ještě ozvu
Takže ještě jednou díky... Zamykám :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 21 Odpovědi
- 15282 Zobrazení