Tuto desku http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M0972OIWI4 už bys finančně unesl. Grafiku by chtělo s direct 11 a ta se za 2000kč sehnat dá. Mrkni na to. Já jsem mimo domov a mám tady pomalý internet. Ta grafika však není tak nutná. Jak jsem říkal. Je vyměnitelná a časem stejně budeš měnit a tak bych to s ní (vzhledem k Tvému cenovému stropu) neřešil. Jinak je to OK
Sestava, kterou sem stavěl si vezmě cca. 150/230W (v klidu/v zátěži). Nové Radeony jsou na tom se spotřebou velice dobře. Tkž ano, 450W to utáhne, s poměrně velkou rezervou..
Připadá mi, že sem píšu pro srandu králíkům, proč tam proboha stále cpeš 4670? Když 5670, což je její nástupce, nabídne výkon o +- 40% vyšší, žere stejně a přitom stojí jen o cca. 400Kč více.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Králící možná ne, ale to krmivo, na které odkazuješ, by tu ladem jistě dlouho neleželo..
... je to jak mluvit do dubu
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Hmm rozumim takze konecny vysledek by mel byt takovy ? http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... V2901WI401 a tento zdroj to v pohode utahne minule si psal ze tyto grafiky jsou natom dobre ? doufam ze inak semnou uz sohlasis s touhle sestavou jen si nejsem jisty zdrojem
Takhle je to rozhodně lepší. Zdroj sem sice doporučoval 450W, ty tam máš jen 400W, ale i ten by to měl utáhnout. Nové ATiny opravdu moc nebaští..
Nemáš za co. Pokud je to vše, označ prosím příspěvek za vyřešený..
Ahoj, potřeboval bych pomoc se sestavením PC - jsem uplnej amatér a absolutně se v tom nevyznám.
Na internetu jsem našel sestavu z geekboye, dává to takhle smysl nebo existuje nějaká lepší kombinace?
Geekboy sestava:
Tohle je potom vlastní...
Poslední příspěvek
Co se MB (nejen desek) týká, neřešil bych značku, ale parametry. Alferi tu velmi dobře uvádí parametry ke zvážení. MSI, Asus, Gigabite atd. jsou jen zvyklosti k dané značce. Průser se může stát kdekoliv a kdykoliv.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.