Canon i320 instalace
Moderátor: Mods_senior
Canon i320 instalace
Sefik si přines z opravy Canon i320 a stěžuje si že mu nejde. Tak sem mu vlezl do compu a zjistil následující... správce zařízení jí vidí a píše že funguje správně. Pokud ale zajedu v nastaveni na tiskárny a faxi není tam nainstalovaná místo ní je tam jiná tiskátna v síti. Když dám přidat tiskárnu nemohu najít pod tiskárnami canon i320. Poraďte prosím odkud stahovat a co nebo alternativní tiskárnu kterou mám nastavit aby to šlapalo. Bohužel nemám instalační disketu tak to musím řešit oklikama.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Kde jinde bys chtěl stáhnout ovladače než na http://www.canon.cz?
Když na stránkách klikneš na Ovladače ke stažení a v položce Printers vybereš i320 a nakonec zvolíš OS a jazyk ovladačů a po 2 klicích stahuješ.
Když na stránkách klikneš na Ovladače ke stažení a v položce Printers vybereš i320 a nakonec zvolíš OS a jazyk ovladačů a po 2 klicích stahuješ.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Kazda trubka nekdy potrebuje postrcit Nejak mi nedoslo ze by to slo napsat rovnou a ne honit to pres vyhledavac.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek