Čau takže mám Windows 7 Home Premium.Na disku SATA Seagate 250GB.A v Tento počítač mám vidět pouze disk na kterém mám sedmičky.Ale pak mám v PC připojen ještě jeden IDE disk.Ten v Tento počítač není.Ale když dám Správce úložiště tak tam je v pohodě vidět nevíte kde je problém?Díky
Je to skoro stejné jako v Xp: ovládací panely (control panel).... Administrative tolls (česky nástroje pro zprávu).....computer management(zpráva počítače)....disk management (zpráva disků)----objeví se ti disky které máš v PC...klik pravým na disk ...přiřaď mu velikost ...písmeno...a zformátuj ho NTFS ...potom už bude vidět v položce Tento Počítač.
Všem díky!cicero já vím kde je Správa úložiští ,protože jsem se tam už i koukal a tma jsem ho právě viděl.. Problém jsem díky Vám vyřešil stačilo přiřadit písmenko ! Můžete zamknout.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
Dobrý den, Prosím poraďte
už jsem se ptal na poradně ale nic jsem se nedozvěděl.
Mám disk na kterém je linux mint a chci jej zrušit a sformátovat pro použití na windows. Když jej připojím jako druhý disk tak jej správa disků nevidí a nenapadá mě...
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Pokud má být diskuze odborná, tak naflákám do prvního příspěvku bambilión smajlíků?