Nejde zaheslovat PC
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Nejde zaheslovat PC
Ahoj,
protože jsem totální laik omlouvám se předem...
Po startu pc bych potřebovala aby mi naběhla úvodní obrazovka (Windows XP)která vyžaduje heslo přes které se dcera nedostane k pc.
V uživatelských účtech jsou tři účty: můj - u kterého mám zadané heslo - správce počítače a druhý účet Guest -účet hosta zakázán a třetí (dvojka) - s omezeným přístupem..Nic jiného tam není.Přesto...po startu naběhne normálně program bez úvodní obrazovky a žádosti hesla.
Toto se stane jedině v případě, že dám - odhlásit uživatele (sebe).Pokud to ale pak vypnu a znovu zapnu...je to totéž - bez hesla rovnou do programu.
Nevím kde je chyba...
Prosím o radu - laicky .o)
Zkoušela jsem i verzi:
rozklik pravým na Tento počítač...spravovat...atd...tam se mi nabízí možnost účtů :
administrátor,já,dvojka,host,help assistant,support.....u admina a hosta je psáno pevný účet...u mého účtu nic.
Díky za pomoc
Tanulin
protože jsem totální laik omlouvám se předem...
Po startu pc bych potřebovala aby mi naběhla úvodní obrazovka (Windows XP)která vyžaduje heslo přes které se dcera nedostane k pc.
V uživatelských účtech jsou tři účty: můj - u kterého mám zadané heslo - správce počítače a druhý účet Guest -účet hosta zakázán a třetí (dvojka) - s omezeným přístupem..Nic jiného tam není.Přesto...po startu naběhne normálně program bez úvodní obrazovky a žádosti hesla.
Toto se stane jedině v případě, že dám - odhlásit uživatele (sebe).Pokud to ale pak vypnu a znovu zapnu...je to totéž - bez hesla rovnou do programu.
Nevím kde je chyba...
Prosím o radu - laicky .o)
Zkoušela jsem i verzi:
rozklik pravým na Tento počítač...spravovat...atd...tam se mi nabízí možnost účtů :
administrátor,já,dvojka,host,help assistant,support.....u admina a hosta je psáno pevný účet...u mého účtu nic.
Díky za pomoc
Tanulin
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde zaheslovat PC
Vítám tě na pc-help!
Jakej máš operační systém. Jakej program ti naběhne při zapnutí počítače? Nějak to nechápu.
Jakej máš operační systém. Jakej program ti naběhne při zapnutí počítače? Nějak to nechápu.
Ahoj,
Windows Professional...zkrátka...spustím pc,načítá se Win a místo úvodní obrazovky, která by mi nabídla tři ikony s účty pod kterýma by bylo heslo mě pustí rovnou do vnitř - bez hesla.Přesto že to mám zaškrtnuté v uživatelských účtech:o(
Windows Professional...zkrátka...spustím pc,načítá se Win a místo úvodní obrazovky, která by mi nabídla tři ikony s účty pod kterýma by bylo heslo mě pustí rovnou do vnitř - bez hesla.Přesto že to mám zaškrtnuté v uživatelských účtech:o(
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak řekl Blue Spirit. Musí to jít -> Nemůže tam být někde něco špatně nastavenýho?
Bez hesla to nastartuje na jaký účet? 

Ne ne pánové...v ovládacích panelech je to správně nastavené...takový amatér zase nejsem
Chyba musí být někde jinde a nevím kde.
Heslo mám nastaveno u svého účtu a u účtu (dvojka) nejede ani tam ani tam..
Chyba musí být někde jinde a nevím kde.
Heslo mám nastaveno u svého účtu a u účtu (dvojka) nejede ani tam ani tam..
...Bez hesla mě to pustí na můj účet.
Ono...všechno mi jelo jak mělo jenže....pak se mi něco sesypalo v PC...měl ho v opravě někdo kdo mi spravuje síť a od té doby mi to nejede...Je mi v podstatě jedno jak ten PC zahesluju...potřebuju jen aby se na něm dalo pracovat jen když já chci.
Jsem celé dny v práci a nepotřebuju aby u něj do večera seděla dcera!!

Jsem celé dny v práci a nepotřebuju aby u něj do večera seděla dcera!!

...ještě....
úvodní obrazovku s ikonkama účtů a prostorem pro napsání hesla mi to vyhodí jen tehdy, odhlásím-li se z účtu a PC nechám v pohotovostním režimu.
Pokud ale pak vypnu PC a znova ho zapnu...úvodní obrazovka s ikonkama účtů se mi nezobrazí a hodí mě to do mého účtu rovnou
úvodní obrazovku s ikonkama účtů a prostorem pro napsání hesla mi to vyhodí jen tehdy, odhlásím-li se z účtu a PC nechám v pohotovostním režimu.
Pokud ale pak vypnu PC a znova ho zapnu...úvodní obrazovka s ikonkama účtů se mi nezobrazí a hodí mě to do mého účtu rovnou

Naposledy upravil(a) Tanulin dne 22 říj 2009 10:28, celkem upraveno 2 x.
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Piš ty příspěvky do jednoho pomocí editování 
Zkoušela si ty účty všechny smazat a znovu vytvořit? Pokud byl v počítač v opravně, nebyl vyměněn nějaký hardware?

Zkoušela si ty účty všechny smazat a znovu vytvořit? Pokud byl v počítač v opravně, nebyl vyměněn nějaký hardware?

- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Nastav hesla u všech účtů.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H