Stahování pomocí RapidShare

Místo pro všechny tipy na zajímavé prográmky a utilitky ke stažení

Moderátor: Mods_senior

mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Ne nemýlíš se. Když se dostaneš k odkazu na RapidShare, tak to z Megauploadu nestáhneš. :D
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

další , tentokrát "legální", způsob na urychlení stahování, více zde
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Ten RapidCheck mám spuštěný na pozadí, hlídá mi každých 60 sekund server pro rapidshare, ale dosud mi ani jednou nenabídnul volný účet. Buď je ten program nanic, anebo je na netu skutečný nával při stahovaání.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

no vidíš, já s ním sice nemám zatím žádnou zkušenost, včera jsem ho nainstaloval a do 30 minut jsem získal v jednom momentě 3 accounty, ale zaregistrovat jsem stihl jen jeden, takže celý dnešní den mám o práci postaráno
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

To se někdo uměl narodit pod šťastnou hvězdou v pravý čas. (Zítra ráno to zkusím znova. Možná je problém právě v čase vytvoření požadavku.)
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Tak kvůli Jidhashovi já potom čekám a čekám a čekám a šedivím a zase čekám. :evil: :evil: :evil:

Pak se mi stane (a ne jednou) že čekám 60 minut, naběhne tabulka s kódem, vyplním ji a znovu mi naběhne, že mám čekat dalších 79 minut. :x :x :x
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

2 Luboš
to je poprvé co u mě taková blbůstka zafungovala :smile:
a to jsem už zkoušel na rapida ledacos

2 mijaja
to bych neřekl, právě díky premium accountu se můžu 48 chovat jako předplatitel a nemám s free stahováním nic společného
to čekání znám velice dobře ( na tu cca hodinku zapínám torrenty nebo lezu na huby, chce to mít jen přesně připraveno co chce člověk stáhnout :wink: ), ale ještě nikdy se mi nestalo to o čem píšeš, to bych to asi opravdu rozmlátil
ale neboj, jestli se mi ještě někdy pošťěstí, tak se rozdělím, stejně jich více nevyužiješ, mají omezenou dobu platnosti a zdá se mi že na jednu ip adresu můžeš mít jen jeden account
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

No mě se to už tak 3 - 4 x stalo. Čekám normálně tu hodinku, potom minutu, potom vypíšu kód a místo tabulky na stahování vyjede znovu táž stránka Rapidu a tam: ...Instant download-access! (Or wait 79 minutes) :evil: :evil:
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

doufám že mě tato zkušenost nikdy nepotká
a když už se tady bavíme o stahování, chtěl bych se připtat na megaupload, poslední dobou je stále stejná hláška že všech 200 slotů v česku je obsazeno - zkuste později, na to jsem za ty roky nebyl zvyklý :evil:
včem je tedy problém ?
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

No tak tam jsem se za poslední tři měsíce dostal 2x - slovy dvakrát!!! :x A to k mé smůle jednou jsem to musel zrušit, protože soubor, který mi to laskavě dovolilo stáhnout, jsem měl stažený už před půl rokem. :oops:
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

tak to já ani jednou, tak jsem si sehnal program Hide IP platinum, pomocí kterého úspešně měním ip, pak vlezu na megaupload kde je sice stahování už povoleno, ale zase si přečtu hlášku že má ( nová ) ip adresa právě stahuje nějaký soubor a že mám opět počkat :x zatím se mi takhle podařilo stáhnout jen jeden soubor - 3 týdny zkoušení ! :evil:
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Zkoušel jsem i jakousi adresu Anonymizéru, ale stejně to bylo nanic. Tak jsem rezignoval a protože mám připojení 10/10, což vzchází asi 300MB denně, tak žiju v očekávání ticked relací.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nic se nenačítá ani po resetu biosu pomocí cmos baterie
    od Bliske » » v Problémy s hardwarem
    4 Odpovědi
    6392 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker

Zpět na „Programy ke stažení“