jo ona netvrdne tak to jo, uz ji objednavam.
Zasekané PC (POMOC) !!!
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Zasekané PC (POMOC) !!!
to chladidlo melo bejt jako chladic
nevis kolik gramu pasty staci na ten chladic ? je to asi 2cm v prumeru tak ja nevim 2gramy ?
-
Paulí
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Tak to fakt nevím. Já jsem půlku tuby hodil na chladič a půlku na procesor a přicvakl, až to zvláštně čvochtlo. Jinak čím víc ta pasta bude vodit, tím líp.
Teplo vodivá pasta mezi procesor a chladič se nepatlá v jakémkoliv množství, protože má menší vodivost, než kovové části procesoru a chladiče a složí jen k vyrovnání povrchu kovové části procesoru a chladiče, i když se nám zdají pěkně rovné. Nanáší se tedy jen minimální vrstva, která se rovnoměrně rozetře nějakou rovnou stěrkou z plastu, či žiletkou ap. Všeho moc škodí tedy i moc teplo vodivé pasty, která při silné vrstvě paradoxně zhorší přenos tepla, nehledě na to, že při jejím vytlačení při pevném usazení chladiče zapatlá okolí procesoru a tím to dále zhorší. Upínání chladičů na procesor je různé a je potřeba dát pozor, aby chladič dosedl na procesor celou plochou a nebyl volný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Souhlasím s Pic rozetřete tak 2mm vrstvu na procesor a nasaďte chladič pozor na správné upnutí a pokud vám sjede tím smaže pastu všechno opakujte pokud na CPU nezbyla zmíněná vrstva zbytek pasty nevyhazovat ta se vždycky hodí.
tak sem to namazal nějakou perfektní pastou...všechno perfektne sedi a lepi
CPU mi to zchladilo o 10Celsia ale muj problem se stale nevyresil..PC se stale zamrazuje a zasekava

CPU mi to zchladilo o 10Celsia ale muj problem se stale nevyresil..PC se stale zamrazuje a zasekava
je 49-50 celsia na CPU hodne ? kdyz na PC pisu jen na ICQ ?
poradíte ? 
prosim
-
guest
Jak psal Pic, pasty minimálně a nic tam nesmí čvachtat. To za a/. Za b/ zkontroluj paměti memtestem.
Nejlepší bude použít Ultimate Boot CD !
Nejlepší bude použít Ultimate Boot CD !
Mě se jednu dobu taky sekal PC... zkus vytáhnout, vyčistit a dát zpět RAMky
Jsou uplně nové :-), cca mesic stare.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-