Takže v nápovědě je toho víc, ale to co mi to dělá, tak k tomu je tohle vysvětlení :
INTERNÍ CHYBA SYSTÉMU!
Při provádění Vašeho požadavku bohužel došlo k interní chybě, která znemožnila jeho dokončení.
Pokud tato chyba přetrvává déle než 30 minut, kontaktujte prosím oddělení helpdesku pomocí kontaktního formuláře. Pro otevření kontaktního formuláře klikněte prosím na tlačítko "Kontaktujte nás". Do sdělení přiložte prosím kopii chybového hlášení a přesný postup, jakým k chybě došlo
Ale dnes mi to tam píše už tohle :
INTERNÍ CHYBA SYSTÉMU!
Došlo k technickým potížím, vaše emailová schránka je momentálně nedostupná. Pracujeme na obnově systému, zkuste se prosím do své schránky přihlásit později.
Omlouváme se za potíže vzniklé v důsledku nedostupnosti vaší emailové schránky. Seznam Team
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
No jsem taky na Seznamu, ale nedělá mi žádné potíže. Neměnil jsi svůj profil, nebo nějaké nastavení své schránky? Mohla by to být prkotina (třeba větší obrázek, než je povolený, nebo něco jiného), která projde přes přihlašovací formulář, ale server se potom může uchroustat.
ja mám zas problém na seznamu s adresářem když chcu do něj tak se nic neděje nepustí mě to tam tak sem začal používat Outlook Express a je to na pohodu
Ještě mi to napíše nějakou výstrahu, je tam volba buď ANO nebo NE a DALŠÍ INFORMACE. Když dám další informace tak mi to tam píše tuto :
Stažení nezabezpečeného obsahu ze zabezpečeného webového serveru
Server, který prohlížíte, je zabezpečený server. Používá protokol zabezpečení, jako je SSL (Secure Sockets Layer) nebo PCT (Private Communications Technology), pomocí kterého zabezpečuje odesílané nebo přijímané informace. Pokud server používá protokol zabezpečení, jsou vámi poskytované informace (například jméno nebo číslo kreditní karty) zašifrovány a ostatní uživatelé je nemohou číst. Tato webová stránka však obsahuje také položky, které nepoužívají tento protokol zabezpečení.
Je nutné, aby jste se na základě informací o tomto webovém serveru a svém počítači rozhodli, zda chcete nadále pracovat s tímto serverem. Pokud si nejste jisti, zda je práce s tímto serverem bezpečná, klepněte na tlačítko Ne.
A ať dám ANO nebo NE tak se stejně nic neděje.
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
20 let mám účet na email.cz ale Seznam.cz, největší obchodník s osobními daty v ČR utahuje šrouby. Nejprve chtěl telefonní číslo, které jsem mu nedal, protože se dá snadno použít jako identifikátor při slučování osobních dat z různých zdrojů. Nyní...
Poslední příspěvek
JuRas:
Aspoň podle tohoto:
tipuji, že ověření pomocí bankovní identity není nutné na Seznamu nikde, jen je to volitelné.
Účet ověřeného uživatele je na vybraných službách označen modrým symbolem ověření a získává některé další výhody – možnost...
Ahoj sháním grafickou kartu se kterou budu hrát na ultra detaily v rozlišení 1440p s tím že to bude jen s 128 bitovou sběrnicí.
Lze to nebo musím pro hraní v QHD a vyšší mít pro všechny PC hry jako minimum 256 bitová sběrnice?
Poslední příspěvek
Sběrnici nemá význam řešit, primárně výkon, velikost VRAM a cenu. Následně spotřebu, podporu novějších technologií (raytracing, DLSS/FSR) a kvalitu chladiče.
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.