Tak mně okno viset nezůstává, zavřu úplně normálně. Program je fakt dobrý, v pohodě se snáší i s ESS, aktualizace jsou docela často. Jediný malý problém se zatím objevil po přechodu na poslední verzi, kdy se mi po zavření ztrácela ikona v systray. Dammed mi poradil spustit ve složce programu soubor IS360tray.exe a od té doby program funguje jak má Za radu děkuji ještě i touto cestou
Postupně sem budu přidávat nástroje, podle toho, v kterou dobu je přeložím.
Postup počeštění: Vypnout program IObit Security 360 v liště (pravý klik na na červenou ikonu "s" a "Exit") . Otevřít složku kde máte instalovaný program. Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\. Zazálohujte si soubor IObit Security 360.exe .
Poté si stáhněte 2 soubory IObit Security 360part1.rar a IObit Security 360part2.rar a uložte třeba na Plochu (archív je rozdělen, protože max velikost přílohy zde , může být jen 512 kb). Pokud máte staženy oba archívy, poklepem na jeden z nich archív otevřete. Extrahujte obsah archívu do složky s programem ( Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\) . Potvrďte přepsání/nahrazení původního souboru (originál již máte zálohovaný). Po následném spuštění IObit Security 360 již program bude v češtině.
Pokud budete mít problémy, připomínky k překladu, napište mi je, ať to s firmou vyřeším v co nejkratší době.
IObit Security 360 obsahuje podprogram Hijack sken. "Hijack sken pomáhá najít problémy, opravit je a zobrazuje detailní informace o Vašem Systému". Můžete si v něm zkontrolovat Služby, Nastavení IE, procesy, BHO (Browser Helper objects- Pomocné objekty prohlížeče) atd.
Postupně sem budu přidávat další nástroje, podle toho, v kdy je přeložím.
Postup počeštění: Vypnout program IObit Security 360 v liště (pravý klik na na červenou ikonu "s" a "Exit") . Otevřít složku kde máte instalovaný program. Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\. Zazálohujte si soubor HijackScan.exe .
Poté si stáhněte soubor HijackScan.exe.rar a uložte třeba na Plochu. Extrahujte obsah archívu do složky s programem ( Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\) . Potvrďte přepsání/nahrazení původního souboru (originál již máte zálohovaný). Po následném spuštění IObit Security 360 a přechodu na okno s Nástroji spusťe Hijack sken, podprogram již bude v češtině.
Pokud budete mít problémy, připomínky k překladu, napište mi je, ať to s firmou vyřeším v co nejkratší době.
IObit Security 360 obsahuje podprogram Powerful delete. "Tento nástroj Vám pomůže odemknout a smazat soubory". Je smozřejmě integrován do nabídky Windows (pravý klik).
Postup počeštění: Vypnout program IObit Security 360 v liště (pravý klik na na červenou ikonu "s" a "Exit") . Otevřít složku kde máte instalovaný program. Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\. Zazálohujte si soubor PowerfulDelete.exe .
Poté si stáhněte soubor PowerfulDelete.rar a uložte třeba na Plochu. Extrahujte obsah archívu do složky s programem ( Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\) . Potvrďte přepsání/nahrazení původního souboru (originál již máte zálohovaný). Po následném spuštění IObit Security 360 a přechodu na okno s Nástroji spusťe Hijack sken, podprogram již bude v češtině.
Tak mám teď verzi Beta 2.0 a okno už viset nezůstává. S ikonou v systray jsem problém neměl. Do téhle chvíle mohu říct, že je to výborný program, našel mi nějakého trojana, co jsem si stáhl do pc z cd. Dokonce o chvilku dříve, než ho zaregistroval KIS (Kaspersky). Vypadá to, že si s KIS nepřekáží, ale doplňuje ho. A taky se mi líbí ovládání programu. Jinak, k té anketě. Za češtinu do dobrého programu, jsem klidně ochoten zaplatit nějakou rozumnou částku.
Další součást IObit Security 360 je Čistič soukromí. "Tento nástroj odstraní stopy po Vaší činnosti na PC".
Postup počeštění: Vypnout program IObit Security 360 v liště (pravý klik na ikonu a "Exit") . Otevřít složku kde máte instalovaný program. Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\. Zazálohujte si soubor PrivacySweeper.exe .
Poté si stáhněte soubor PrivacySweeper.rar a uložte třeba na Plochu. Extrahujte obsah archívu do složky s programem ( Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\) . Potvrďte přepsání/nahrazení původního souboru (originál již máte zálohovaný). Po následném spuštění IObit Security 360 a přechodu na okno s Nástroji spusťe Čistič soukromí a ten již bude v češtině.
Pokud budou problémy, připomínky k překladu, napište mi je, ať je vyřeším v co nejkratší době, k Vaší spokojenosti
Další součást IObit Security 360 je Passive Defense. Pomocí tohoto nástroje můžete předejít možné infekci imunizováním nebezpečných webů apod.
Postup počeštění: Vypnout program IObit Security 360 v liště (pravý klik na ikonu a "Exit") . Otevřít složku kde máte instalovaný program. Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\. Zazálohujte si soubor PassiveDefense.exe .
Poté si stáhněte soubor PassiveDefense.rar a uložte třeba na Plochu. Extrahujte obsah archívu do složky s programem ( Pravděpodobně C:\Program Files\IObit\IObit Security 360\) . Potvrďte přepsání/nahrazení původního souboru (originál již máte zálohovaný). Po následném spuštění IObit Security 360 a přechodu na okno s Nástroji spusťe Čistič soukromí a ten již bude v češtině.
Pokud budou problémy, připomínky k překladu, napište mi je, ať je vyřeším v co nejkratší době, k Vaší spokojenosti
Jelikož nemám Firefox, napiště mi připomínky, případně dejte screeny.
Poslední součást je "Security Hole". Jelikož ale funguje jen v anglickém prostředí, překlad sem dávat nebudu.
Už několik týdnů se mi opakovaně nabízí Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651. Internet radí resetovat nastavení WIN Update a uvádí několik návodů - ani jeden nezabral.
Dík.
Poslední příspěvek
Aktualizaci to přestalo bavit. Takže vyřešeno. Snad.