NEONY REAGUJUCI NA ZVUK
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
NEONY REAGUJUCI NA ZVUK
Dobry den na nejmenovanem serveru jsem videl videa s neony v pc ktery blikaly do rytmu hudby....nevite kde to sehnat nebo jak se to jmenuje?...diky
Re: NEONY REAGUJUCI NA ZVUK
hmm..tak ale tenhle vyrobek uz asi 2mesice nevyrabej.. 
na aukru prodávali panel dopředu místo disketovky a na ten se neony připojili a uměl sound sensitive, blikat, on, off a stálo to asi kilo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
pise mi to
řístup k požadovanému souboru byl zamítnut z důvodu neoprávněného odkazování z jiných stránek.
Nebo tohle 
- Přílohy
-
- LEngineD.rar
- (502.14 KiB) Staženo 22 x
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
dik za odkazy ale tomu fakt nerozumim... :) a nejakej panel do sloty diskety na to neni?
Trochu jsi mi připoměl jeden starej, kreslenej vtip od Renčína. Rambousek s Dlabáčkem sedí na pramici, která je na špalkách uprostřed louky, veslují až se od vesel práší a jeden říká druhému:"Člověče vodu! Nechtěl byste toho od života trochu moc?!". Ale vážně, vybastli si něco k obrazu svému, víš jak by to bylo hnusný, kdyby měli všichni to samý? Na zapojení ledek není nic těžkého, když tak ti nadálku poradíme a budeš mít hezký pocit, že sis udělal něco, co nikdo jiný nemá (a za pár korun).
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15 Odpovědi
- 7182 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mateo-
-
- 11 Odpovědi