Jak jste neslusni?
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Re: Jak jste slusni?
Zajímavé, že se to liší v různých národech. Takoví Japonci vůbec neklejí.
Já jsem naopak spíš odpůrcem prznění jazyka módními kůůůl výrazy přejatými z jiného jazyka a jsem pro domácí tvorbu, pokud možno podpořenou jistou dávkou absurdní fantazie, jako „Do psí kun** bolševický“, „Do Kun*opiče z psího mrdíhla“; třeba když nejede autobus, tak za to můžou ty „zku*vený komunistický s*ině voptákovaný vyhnilou bolševickou p*delí“ a podobně.Tommy4 píše:Ale nejradši stejně říkám WTF, OMG, OMFG, LOL a ROFL.
BTW:
synátor: „Tatí, prej se používáním chatovacích zkratek hloupne; co ty na to?“
otecko (pohrdlivě): „IMHO LOL.“
Diakritika, to jsou háčky, čárky a kroužky nad písmeny. Nemyslels náhodou interpunkci?memphisto píše:no já třeba občas používám "vole" jako diakritiku a jako tečku za větou![]()
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
"Do psí kun--" používám taky docela hojně 
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Crave
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
vole používám skoro furt, ale doma také nemluvím sprostě..no s bráchou jo, ale s rodiči ne.
No a ještě hraju fotbal, tak tam to teda je..
:D
- memphisto
- Guru Level 13

Myloš píše:Diakritika, to jsou háčky, čárky a kroužky nad písmeny. Nemyslels náhodou interpunkci?
to taky, ale někteří mi říkají, že to používám stejně často jako právě tu diakritiku

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No, doma taky mluvim slusne, ale ve skole.... Vole pro mě je slusne slovo. Jenom je mi trochu zahadou, proc nam holky ve tride rikaji : Vyliz si pi*u, kok+te
Urazky provozuju docela casto. 
Protože nedávaly ve škole pozor a myslí si, že kluci se od holek liší jen oblečením a vousy, proto jsou pak tak vykulené, když poprvé vidí, že se liší i jinak...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
to nas telocvik ve skole - tam to snad slusny neni ani trochu: "narvi mu to do toho zas*anycho xichtu ty kre*ene", "co delas ty ho*ado zaje*any"...
ale myslim ze tohle je pri sportu dost casty
Rád bych nějaká vybraná a vhodná neslušná slova používal, želbohu žádná neznám. 

Z velkých problémů udělej malé, z malých pak žádné.
- Imra
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
to chce praxi 
Nejhorsi je to v praci,kde je nas 20 chlapu ve veku 30 - 60 let...."ta cestina je ale bohata"...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit