Vyhledávač problémů na PC

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Já jsem ještě po něm projel komp RegScrubem, Ad-awarem a WinAso registry optimizerem a ještě toho našly každý tak 20 problémků. Jelikož ale každý z nich pracuje trochu jinak, tak to není žádné překvapení. Myslím, že mu můžeme držet palce. :thumbsup: :number1:
Libor Maxa
Level 2
Level 2

Příspěvek od Libor Maxa »

To Mijaja:
Díky, už to fachá, zůstaly tam 3 problémy, ale oproti začátku je to v poho... 8)
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Mijája měl sem jich tam skoro 200 ale už teď si připadám že mám PC čistý jak prvničku před početím. POZOR to aut odstranění zjištěných problémů co ti vadilo jde podle mne v nastavení vypnout. Moje angličtina je poněkud lamí.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Už jsem na to přišel, Jakmile skončí sken, tak v té tabulce s vypsanými řádky stačí na ten řádek poklikat a otevřou se problémy té které kategorie. V nich si potom můžeš každou zvlášť schválit na opravu, nebo odmítnout opravu. Takže už jsem spokojený.
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

tak jeho autorovi vašim jménem písemně poděkuji

To Luboš
A nezapomeň připojit svoji adresu a odkaz na stránky, ze kterých jsi získal crack (dík za něj!), aby to měla softvérová policie všechno pěkně pohromadě. :D
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

vidím že jste se taky pěkně rozkecali :lol: a tak bych se chtěl optat všech, kteří už to vyzkoušeli, jede vám pc po úplném čištění a následném restartu bez problému ?
ptám se z toho důvodu, že v minulosti jsem už pár podobných utilit zažil a končilo to reinstalem :evil:
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Nechci to zakřiknout, ale počítač v práci jede bez problému a doma zatím taky. Ohledně zrychlení si netroufám hádat, nerad bych podlehnul sugesci, ale určitě ho to nezpomalilo.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Chlapci nevim sice co to způsobilo ale nejde mi MWAV začne se načítat a spadne. ne že by mi úplně chyběl ale až chytim šmejda mohl bych si drbat hlavu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Stara29
Level 1
Level 1

Příspěvek od Stara29 »

Já jsem si taky dovolila ten prográmek použít, našlo mi jich 172 a podařilo se je odstranit. Děkuji.
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Nu jelikož WMP nepoužívám, tak jsem nezjistil, že by s ním nějak kolidoval, nebo že by rušil nastavení Media Playeru. V každém případě bude lépe před automatickým čištěním dát přednost ručnímu zkontrolování. Napoprvé je snad těch problémů nalezených dost, ale při dalších už toho nebude tolik. Ještě méně jich bude, pokud si před tím ještě projdu komp CCleanerem. Potom se už v lépe zorientuju v tom, co smazat a co ne.
marosakx
nováček

Příspěvek od marosakx »

Zatím PC běží normálně, jenom po aut. čištění jsem musel znovu povolit
CPROXY ve firewall-u, ost. v pohodě. Hezký prográmek!
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Do hitparády odpadků přihazuji svých 256.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zamčeno

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“