chová se pc nějak divně?? pokud ne tak to neřeš a hlavně nainstaluj všechny aktualizace
btw změn si nadpis problém tady má 90% lidí
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
tak pokud to není chyba těch instalaček tak to nevím to ti nedokážu poradit, promiň ale někdo se tu zachvilu ozve
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Řekl bych, že uvedený soubor je zavirovaný. Dej do příslušné sekce log z programu Hijackthis a požádej o kontrolu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tak sice mi to obrazek neukaze, ale podle odkazu nize vim co myslis. ta hlaska bude na Tve "ciste" instalaci zpusobena nejakym softwarem menicim vhled nebo funkce systemu - Vistamizer, Vista Transform pack, Tuneup starsi verze, apod....
instaloval jsi nejaky podobny software? jestli ano, nejlepsi bude vratit se bodem obnoveni (START - programy - prislusenstvi - systemove nastroje - obnoveni systemu) PRED instalaci takoveho software.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě... Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století... Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek... Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České