Tento týden probíhá nejspíše nejžhavější soud v novodobých dějinách autorských práv. Souzeni jsou provozovatelé torrentového vyhledávače/trackeru The Pirate Bay, který právě díky ochráncům autorských práv v poslední době dramaticky stoupl na popularitě. V tuto chvíli probíhá již třetí den, kdy stále ještě hovoří obžaloba, až zítra dostane své slovo obhajoba. Nicméně obžalobě se zatím spíše nedaří…
Anketa je asi úplně zbytečná, protože všichni budou pro volné sdílení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Nejlepší hra je Excel!