Zdravim, potreboval bych poradit jak udelam to, ze rozhtahnu vzhled stranek od horni listy po dolni. Diky moc doufam ze to chapete, moc dobre sem to nepopsal :)
Napriklad bunku tabulky od horni do spodni casti. Diky moc
Stranky od shora, dolu
Moderátor: Mods_senior
Všechny dosavadní rady jsou super. Akorát dosud nevím, zda potřebuješ zobrazit na celou stránku pouze jednu buňku tabulky anebo celou tabulku. Předpokládám, že mluvíš o HTML kódu.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Luboš píše:Všechny dosavadní rady jsou super. Akorát dosud nevím, zda potřebuješ zobrazit na celou stránku pouze jednu buňku tabulky anebo celou tabulku. Předpokládám, že mluvíš o HTML kódu.
nemyslim jenom tabulku... myslim ze se to programuje v nejakem scriptu.. je to prakticky zobrazeni stranky v zavislosti rozliseni...
Nevím jestli to někdo řeší scriptem, ale já na to jdu, jak jsem již naznačil, přes procenta. Vše čemu definuji nějaký rozměr, nedělám v pixelech, ale procentech a zatím jsem se zobrazením v různých rozlišeních neměl problém. Příští týden bych měl spustit nové stránky, které jsou stoprocentně v procentech, tak ti pak můžu hodit adresu, pro inspiraci.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek