To Owner: tjn Jinak, uz to mam nainstalovane. Ta sv*** mi spojila rozdeleny disk zpatky v jeden a neco k sedmicce: U GTA:SA mam min fps, nez u XP. Vzhled na screenech vypadal lip nez doopravdy (to aero upe stejne jako u Vist), pomale, funkcnosti podobne jako Visty. Asi se vratim k XP. Muj komentar neni povzbudivej, ale to je jen muj nazor.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
No tak to jo. Jsou to Visty, ale lepsi. Zajimalo by me proc nevytvorili 7 na jadru XP. Miliony uzivatelu nadavali na Visty a oni to udelaj na bazi Vist... Ale jinak, libi se mi na 7 hry. Sachy treba taky kdyz date defragmentaci zobrazi se vam disky + system volume?
J, spatne jsem to napsal...Myslel jsem spis nejake vzhledove jadro, jako Klasik win. Stvou me ty ikony, vzhled tento comp atd. Jinak, 30min. a je to muj hlavni system plocha vypada jako moje stare XP. Ale jo jestli to mate na jazyku, tak jsem zaostalej ale klasika je klasika.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Aktivní varování: 1
Ty chces asi dvojku, vid? Nebo proc tu lepis dokola to same?!
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, píšu kvůli problému s bráchovým počítačem.Normálně zapnul pc, přihlásil se a šel hrát hru, ale během zapínání hry se počítač zasekl na černé obrazovce a po následném restartování se objevuje tato hláška: reboot and select proper boot...
Poslední příspěvek
Pokud je na disku MBR místo GPT, tak musíš mít povolené CSM v BIOSu. Ve výchozím nastavení BIOSu bývá aktivní většinou jen UEFI. Ale také se přikláním spíš k možnosti, že je disk vadný.
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.