tak prave pro takove pripady jsem si natahnul zezadu cudlik na vypnuti tech trubic vypada jako origo ne? trosku jsem ho zbrousil a narval do diry pro vodni chlazeni :) ale to delam jen kdyz pres noc stahuju nebot s pc i spim ale treba kdyz cucim na bednu tak je to pekny kdyz je tma a pc nadherne modre ozaruje stul jinak jsou stale zapnuty ...
ted ji musim nalakovat nebot se trosku podrela :) a koupil pleksisklo..nevi nekdo nahodou kde by se dalo koupit?? Hoenbach obi atp??? nikdy sem takovou vec nekupoval...+ autofolii skterou to trosku zatmavime a ktera bude zaroven pleksi chranit ptoti podreni atp... vy tam v tom Hlučíně máte vůbec problém s funkcí upravit že ano? W.
no to fakt nevim ale chci se zeptat na co mas tam dole vedle zdroje ten ventilator s tim pasivem a jeste noctua je sice draha to chapu ale taky je ticha a spolehliva me treba porad pipalo z case protoze byla velka teplota a ted uz nic case je od euro case
ten dolni vetrak saje vzduch a posila ho nahoru - mam ve strope dalsi dva - chladi to grafiku ale bez toho air tunelu to porad neni ono pac se mi tam ten vzducch krizi s prednima vetrakama co jsou v cele...
jinak na noctuu sem si nikdy nestezoval prave naopak budu kupovat jeste dve
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Přidám fotku mého PC, fotka asi rok stara zrovna když jsem ho dovezl domů, nyní už sou vněm 3HDD, přidaná Grafická karta a Síťová karta + vyměněné všechny kabely. Už dlouho sem neměl PC nastole rozdělaný tudíž mám jen staré fotky. Ale aspoň vidíte jednou obyčejný PC A ještě fotku nasávání vzduchu do Case. A DEJTE SEM TAKY FOTKY SVÝCH PC, NEMUSÍTE SE STYDĚT ŽE NEMÁTE V BOČNICI PLEXISKOLO A UVNITŘ NEONY ATD.
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2