kdyz zapnu pc tak led jsou vpoho ale nepipa asi najede do biosu ,ale nejhorsi je ze monitor nezobrazuje proste zaden signal asi spatne nastaveni v biosu kabely i grafarna jsou vpoho .nevite jak smazat nastavení biosu poslepu. pls poradte
Upřesni trochu co to znamená nejde. Vyndal jsi baterku jak ti radil memphisto a pak to přestalo jít. Pak jsi ji asi žpatně zasadil zpět. Vypni tu bednu a zkus to znova, možná nesedí. P.S. Jen na okraj, ale PC nejde vůbec nikomu nic neřekne. Svítí/nesvítí, pípá/nepípá, hučí/nehučí - jen z toho lze usuzovat kde hledat chybu.
A nebo spoj ty dva piny co jsou poblíž baterky a zapni,po chvilce vypni PC. Piny odpoj a znova spusť... mělo by to šlapat (tim myslim proběhne restart biosu, ale nejsem odborník :) )
Žádný piny (pokud nevíš o které se jedná) nespojuj. Zpravidla jsou tam 3 piny, dva vlevo označený KEEP CMOS /vždy CMOS/ a pak prostřední a pravý /CLEAR CMOS/ vyčistit-uklidit. Pak musíš ten Jumper nasadit na Clear, nechat ho tam asi (?) 30 s a vrátit do polohy Keep. Tím vlastně restartuješ Bios.
no problem je vtom ze dioda vzadu na desce sviti ale PC spustit nejde ani hdd led ani pwr led nesviti proste vubec na zmacknuti tlacitka na spusteni nereaguje nehuci nic
Naposledy upravil(a) michal003 dne 13 pro 2008 18:13, celkem upraveno 1 x.
Počítač před tím běhal, nebo jsi něco s ním dělal (měnil některou kartu ap.)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jel pred tim nez mi bracha neco porobil z biosem porad tam neco nastavoval atd. v biosu .pak pc jel krome monitoru pak sem vyndal baterku zapl komp, monitor porad nejel vypl jem pc dal jsem tam baterku pak sem chtel zapnout a nic komp vubec nejel
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahojte,
prosím Vás aký monitor by ste poradili cca za 5-6 tisíc?
Požadavek je QHD 27 a výškovo nastavitelný, Použitie do domácnosti, akurát zvažujem či by sa dalo zohladniť že žena dosť fotí a fotky upravuje, dá sa v tejto cene baviť o tom že by k...
Poslední příspěvek
Kupoval jsem v září
Byl jsem s ním opravdu spokojen.
Bohužel mě finanční situace donutila prodat PC. Monitor byl jako nový a na Aukru se i tak prodal jen za 2800 :huh: