mijaja píše:Myslíš, že bys nedokázal vyvořit klíč: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\DisallowRun a vložit tam ty "setup.exe a install.exe"? To by přece nemělo být nic složitého, když půjdeš přesně podle postupu. Ten druhý odkaz nefunguje, to už jsem taky zjistil.
Ale ještě jsem nikde nenarazil na to, že by ten GPEDIT.MSC neměl v XP Home být -
Hledám dál....
jen ktomu GPEDIT.MSC mam taky XP home a taky ho tam nemam
Takže asi platí, co jsem napsal výše:
Jak název napovídá, je to pro domácí použití a možná se nepočítá s nějakým omezováním rodinných příslušníků a tento prográmek tam být nemusí. Ale něčím by to zabezpečené být mělo. Nevím, jestli to Alias ještě hledal v nápovědě, ale něco být musí....
Zatím se v tom pohrabávám.Nic co by vyhovovalo mě jsem nenašel.Hodně moc dobrý je Hlídací pes který našel Mijaja.Je to sice pacený program a s crackem nebo keagenem se člověk nechytá protože je to distribuováno pouze na CD ale podstatné je že v omezené verzi ten program nemá právě to zamezení instalace heslem.Nedá se změnit klávesová zkratka pro vyvolání nastavení programu a stále běží ikona v tray liště což v plné verzi není.Tam běží naprosto zkrytě a nedá se ani odinstalovat z běžné nabídky přidat anebo odebrat softik.Plná verze je ale opravdu dost cool.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
alias75 píše:Zatím se v tom pohrabávám.Nic co by vyhovovalo mě jsem nenašel.Hodně moc dobrý je Hlídací pes který našel Mijaja.Je to sice pacený program a s crackem nebo keagenem se člověk nechytá protože je to distribuováno pouze na CD ale podstatné je že v omezené verzi ten program nemá právě to zamezení instalace heslem.Nedá se změnit klávesová zkratka pro vyvolání nastavení programu a stále běží ikona v tray liště což v plné verzi není.Tam běží naprosto zkrytě a nedá se ani odinstalovat z běžné nabídky přidat anebo odebrat softik.Plná verze je ale opravdu dost cool.
asi bych takhle nemel radit ale ten progtam Hlídací Pes 2002 je na DC v plne verzi i s kličem neskousel jsem ho nepotřebuji ho je to jen na tobe
Co je DC ????Sakra asi se musím v těch černotách lépe orientovat.
a) dětí
b) rodičů
c) všech?
V mém případě jsou to všichni, včetně manželky a kocoura...
Je pravda že se kocour odstěhoval.poskytl jsem azil německému ovčáku.hm to je labúžo.ale ať se těší jak se naučím stím dc++ a najdu někde nějaký hub kde nemusím mega nabídnout abych si mohl kylo stáhnout tak uvidí.
No myslím si že tady se to může uzavřít jako vyřešené.Hlídací pes je super program,al e poněkud složitý.Instalaci jako takovou nezakáže.Buť musíš ručně vypsat programy které chceš zakázat,nebo zase ručně musíš vypsat programy které povolíš a jiné nepůjdou.Ale jinak na ochranu a monitorování PC je to asi opravdu jednička.
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...