custe lidi stahnul sem si linux kubuntu... stahnul sem ovladace nainstaloval ale jaksi nekde nemuzu najit... v linuxu sem novacek takze na me musite jako na blba proste na obou monitorech mam to sami ... ve windows mi nedela problem nastavit 2 monitory ale v linuxu furt jaksi newim thx za rady
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB Xbox One
Mno zrovna jsem pořídil (dost výhodně) jedno nic moc lcdčko...a chci mít 2 monitory zapojený. Jde teda o xpčka ale myslim že by to mohlo být i v tomto topicu . Už se mi podařilo oba 2 najednou zapojit, ale na jednom byla lišta, ikony a tak, ale na druhym jenom tapeta a šly tam přendávat okna a tak. Nešlo by přes nějakej prográmek udělat 2 plochy a pak to rozdělit každou na jeden monitor?
To Pernee44 : 1) Jde úplně o jinej problém, tak nevím, proč to připojuješ sem a neuděláš si svoje téma 2) Jde o úplně jinej operační systém, než se řeší v téhle části, tak proč myslíš, že tady najdeš odpověď? 3) Myslím, že né všichni otvírají všechny témata a né všichni čtou témata ve všech sekcích a nevím, kolik rádců pro widle čte otázky tady. Tak proč myslíš, že by to mohlo být i v tomto topicu ? :)
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.
Zdravím,
prosím poraďte co kde nastavit. Na jednom disku mám windows 11 a na druhém Linux Mint. Když vyměním disk z Win na Linux, čas je v pořádku. Když přejdu na windows čas se posune o hodinu dozadu. Není nějaká možnost v nastavení aby se to...
Poslední příspěvek
děkuji moc ! funguje, už to nemusím pořád přepisovat :)
:idea: Bohužel, jiný operační systém než Windows nelze doporučit , neboť operační systém Linux je milión distribucí Linuxu a ani jediný, který by mohl konkurovat Windows! Milión distribucí Linuxu jsou synonymem pro milión problémů, které začínají,...
Poslední příspěvek
A protože je jedenadvacáté století, přidám ti na tu cestu trochu moderního hardware: