Ahoj budu cca za 14 dní kupovat herní PC vypadá to na http://mironet.mironet.cz/pc-mironet-herni-4500--e8400-3ghz--4096mb--640gb--eah4870--vip+dp86757/ protože počítačům moc nerozumím najel jsem si v nabídce na herní počítače kdyby jste mi prosím mohli poradit lepší byl bych rád moje představa je: -cena cca 20 000,- -jen bedna určená hlavně na hry na nic jiného ho syn potřebovat nebude (klávesnice, myš a reproduktory mám) předem moc děkuji, kdyby bylo možné tak i odkaz na shop stránku kde se vše nechá pořídit
Jjo vidím parametry toho kompu a musím říct že je dobrý, jestli tam píšou že crysis na obtizne detaily (ve hre) zvládne, tak to je přesně komp pro vašeho syna :)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky
Ahojky. Co lze prosím v dnešní době pořídit za 24-25k?
Nemusí to svítit, je mi jedno jak vypadá.
Díky moc
Poslední příspěvek
Ta sestava od Hangliho je OK.
Ale zdroj bych vyměnil za:
Na zvážení je také výkonnější varianta CPU (bez box chladiče v balení):
Případně kombinace do limitu 25k s R5 7600X + grafika SAPPHIRE AMD RX 9060 XT 16GB
Dobrý den, vybírám nový PC převážně na hry, aktuálně Tarkov nebo Pubg. Hraju na 1440p s 144 Hz. Tady sem zatím něco předběžně vybral PC_2025.png + Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Procesor je asi tutovka, Tarkov a mam pocit ze i Pubg sou...
Poslední příspěvek
Na ten chladič jsem četl většinou kladné hodnocení, takže pokud nebude kolidovat s ramkama a vejde se do bedny, proč ne.