zao píše:a taky mu počasí ukazuje 1 stupeň je to vůbec tvoje plocha???
jo je to moje jako dukaz sem davam link na http://gnome-look.org/content/show.php/ ... tent=74056 kde jsem to zverejnoval po prvy (ten screen uz je starsi jeste z debianu ale vsechno mam momentalne uplne stejne protoze vsechny konfiguracni soubory mam na druhy particii ( /home ) ... a jestli vas to tak zere skontrolujte si muj ucet na gnome look podle icq cisla nebo mailu nebo tak... a jeden stupen ukazuje protoze byl leden ... ( to na tom screenu taky vidis)
Starlett píše:
Pepis píše:
fuckstroy píše:I ja sem udelal upgrade takhle uz tu fedoru necham
je to jeho - btw cos to použil že tzam maš same panely a kdovi co....
To napravo jsou Screenlets a to dole Avant Window Navigator
jo presne si to trefil puzil jsem AWN a Screenlets v kombinaci s Copmizem a metacity (pochopitelne GNOME)
Naposledy upravil(a) fuckstroy dne 26 srp 2008 15:04, celkem upraveno 4 x.
Acer Aspire 3690 ~ Intel Celeron M CPU 420 @ 1.60Ghz
1024MB RAM ~ Mobile Intel 945GM Express Chipset Family
17,5 LCD Acer Brilliant ~ Hitachi HTS541212H9AT00 [111 GB]
Linux Fedora 9
iDkcz: Dost se mi líbí na 4. screenu ten dock naspodu obrazovky - vytížení RAM, CPU (ukazuje to i dvě jádra?), programy, atd. Kde si to splašil?
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Bohuzel nemam dvoujadro ale v nastaveni co to ma ukazovat je polozek vic nez dost takze osobne si myslim ze by dve jadra melo. Splasil jsem too.. mno nevim ted popravde presne kde ale az to nejdu tak Ti dam vedet..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)