Digitální foťák i jako Webkamera

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
tombures1
nováček

Digitální foťák i jako Webkamera

Příspěvek od tombures1 »

Chci si koupit webkameru i digitalni fotak, tak me napadlo jestli to neni zbytecny. Da se nejak digitalni fotak aby fungoval i jako web kamera diky moc. A jaky fotak cena okolo 5 tis.???

DIKY MOC LIDI
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

Už jsem o tom zaslechl, ano foťák se dá použít i jako webcamera, bohužel s tím žádné zkušenosti nemám, takže ti moc neporadím, tady je třeba jeden který to dokáže
Petr Kali
Level 3
Level 3

Příspěvek od Petr Kali »

Já mám podobný jako ten typ od Jidhashe, taky funguje jako webcamera, ale je to jenom nouzovka. Vzkoušel jsem ho, ale stejně jsem si koupil solo webovku. Možná když to bude kvalitnější foťák, tak bude lepší i webovka, ale nejlepší by bylo mít možnost si to v obchodě vyzkoušet na PC.
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitální foťák i jako Webkamera

Příspěvek od jarod72pm »

tombures1 píše:Chci si koupit webkameru i digitalni fotak, tak me napadlo jestli to neni zbytecny. Da se nejak digitalni fotak aby fungoval i jako web kamera diky moc. A jaky fotak cena okolo 5 tis.???

DIKY MOC LIDI

Mam fotak Acer CE-5330
koupil jsem ho za 4000.-(5.1.2006) novy z megaobchodu
a ma funkci vebkamery (25FPS)
me to staci funguje to dobre :bigups:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Rady s výběrem hw a sestavením PC“