Jak zakázat přihlašovací dialog (vyřešeno)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Lou
nováček

Jak zakázat přihlašovací dialog (vyřešeno)

Příspěvek od Lou »

Ahoj, potřebuji poradit s následujícím problémem. Mám WinXP SP2 a po nejnovějších atualizacích se mi stává, že při nečinnosti PC(i při stahování souborů nebo běhu nějakého programu), tj. asi čtvrt hodiny, se mi počítač částečně vypne do stavu přihlašování do počítače. Abych viděl jak mi pokračuje probíhající program musím kliknout na svou ikonu a znovu se vlastně přihlásit. Jsem jediný uživatel, tzn. že na počítači není vytvořen jiný účet. Dříve mi to nedělalo. Docela to otravuje. Nevíte prosím někdo jak to odstranit? Díky.
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Tyhle přihlašovací dialogy mě tak rozčilovaly, že jsem se jich zbavil: V první řadě musíš jít do síťových nastavení a zrušit NetWare. Bez toho nemáš šanci změnit nic na uživatelských účtech. Potom zrušit a zakázet všechny účty mimo admina.
Lou
nováček

Příspěvek od Lou »

Nejsem si jistý, kde přesně mám vypnout NetWare, nerad bych něco pokazil.
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Start/Nastavení/Síťová připojení/ Připojení k místní síti/Vlastnosti - karta Obecné a v roletovém okénku kliknout na Klient sítě NetWare a dej odinstalovat.
Lou
nováček

Příspěvek od Lou »

Pomohlo to, už je to v pohodě. Díky. :wink:
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Dobrá práce 8) Uzavírám..
Milsn
nováček

Příspěvek od Milsn »

Zdravím, Klienta NetWare jsem odinstaloval, ale všechny příznaky zůstaly..:( Přihlašování jsem vyřešil autologinem, ale při stisku Ctrl+Alt+Del nenaskočí TaskMgr a při vypínání se otevírá okno s roletkou. Taky přibyl účet guest, který nejde odstranit. Díky za každou radu..
Odpovědět

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“