Ahoj, cca měsíc zpět jsem si koupil postavený herní pc. Všechno šlo hladce až do nedávna se mi přo zapnutí z režimu spánku objevila modrá smrt. Nicméně pc potom naběhl. Teď se však stalo to, že jsem přišel domů, zapnul pc a po logu biosu byla jen černá obrazovka. To se několikrát opakovalo, až se mi podařilo windows načist. Další den pc nnaběhl jak kdyby nic. No a dnes zase stejná situace - černá obrazovka. Podařilo se mi dostat do troubleshootingu windowsu a pc hodit do tovarního nastavení a zase naběhl. Teď z něho píšu tuhle zprávu a mám strach ho vypnout, kdyby už nenaběhl. PC mám v zaruce ale napadlo mě že vás třeba napadne, co by to mohlo být, abych to nemusel vozit na opravu.
Processor AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core Processor
Video Card NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER
Total Memory 32 GB
Dedicated Memory 16 GB
BIOS 1.H6
Manufacturer American Megatrends International, LLC.
PC má černou obrazovku při zapnutí
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
- pcmaker
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Re: PC má černou obrazovku při zapnutí
Zkus nainstalovat nejnovější ovladače grafiky.
Mám aktuální.pcmaker píše:Zkus nainstalovat nejnovější ovladače grafiky.
- pcmaker
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Můžeš otestovat RAM pomocí programu Memtest86+? Instaluje se na USB flešku:
https://www.memtest.org/
https://www.memtest.org/
1. necituj předchozí příspěvek.
2. Pokud jsi počítač koupil, reklamuj. Neodbornými zásahy můžeš porušit záruční podmínky a ztratíš možnost reklamovat.
2. Pokud jsi počítač koupil, reklamuj. Neodbornými zásahy můžeš porušit záruční podmínky a ztratíš možnost reklamovat.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek