Zdravím , obrátil se na mne bratr , že mu hapruje Ntb ( Intel Core i3-6100U @ 2,30GHz / 4,00GB RAM / Intel HD Graphics 520
Nyní mám požadavek v sekci pro kontrolu logu jestli není nějaká havěď v Ntb . Ale jestli není problém v disku Testoval jsem v programu DiskInfo64 a vypadá to na problém , ale nevím jaký asi odchází prosím o analýzu .Děkuji
OS Windows 11 Professional (x64) (24H2) / MB ASUS TUF GAMING B650M-PLUS / CPU AMD Ryzen 5 7600/ RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 AMD EXPO / GPU ASUS DUAL RTX 4060 GAMING OC / SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
Windows jsou na plotnovem disku, to je spatne uz samo o sobe. Ten disk je pomaly, pouze 5400 otacek
za minutu, takze je to jeste horsi. Po tech 8 letech bude souborovy system fragmentovany, coz to dale
zhorsuje. A aby to nebylo malo, tak ten pomaly plotnovy disk je jeste k tomu vadny.
Staci misto HDD dat 2,5" SSD, ktere doslova stoji par korun, na nej nainstalovat Widows a bude to
fungovat lepe, nez kdyz byl notebook novy. Windows 10 nebo 11 na plotnovem disku jsou masochismus.
Tak to potom přeruším i testování v sekci pro kontrolu logu jestli je to tím . A jaký konkrétně ten 2,5 SSD pro tento typ Ntb prosím ? ( třeba přes Alzu )
OS Windows 11 Professional (x64) (24H2) / MB ASUS TUF GAMING B650M-PLUS / CPU AMD Ryzen 5 7600/ RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 AMD EXPO / GPU ASUS DUAL RTX 4060 GAMING OC / SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
Delit disky nebylo potreba nikdy, je to ciste kosmeticka zalezitost. Nekdo tvrdi, ze to dela proto
aby se pri preinstalaci systemu nemuselo zalohovat data - jenze kolikrat preinstalovavas system,
obvykle nikdy, a zalohovat data je nutno neustale, disk muze kdykoliv udejit. Pokud disk nerozdelis,
tak nebude treba resit, ze disk C je plny, ale na D je mista dost a jak to vyresit.
Zdravím chtěl bych rozšířit schopnosti v oboru programování aplikací a tvorbě webu. Kdysi jsem na škole měl pár hodin tvorby webu, ale spíš jsem se zaměřoval na administraci systémů a počítačových sítí a u toho jsem skončil a nějak se tím živím. A...
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím mam problém každý den se me stane že při startu at už spustím jakou koliv hru nebo prohlížeč tak pc zamrzne a restartuje se stane se to max 3 za hodinu po zapnutí a pak je celej den klid.Zkoušel jsem přeinstalovat win nepomohlo.Při tom...
Zdravíčko, mám nový PC, tento týden se mi staly dvě nehezké události. 1. PC zamrznul na ploše a nešlo nic, nešel ani vypnout přes tlačítko. Musel jsem PC natvrdo odpojit od zdroje. 2. Při hraní GOW 4 hra spadla, vyply se monitory a na sekundu i PC,...
Poslední příspěvek
cau,
měl jsem podobny problém se skládačkou nové + staré komponenty. při hrani naročnějšich her se komp hodil do černého bsod a restartoval ihned, takže ani nešlo vidět, co mu je. můj tip byl dosluhující zdroj (přeci jen šlo o dědečka 7 letého),...
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé po startu co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ? Není třeba...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM