Zdravím potřeboval bych pomoct s výběrem monitoru
-Rozlišení 1440p 170hz+
-Cena 6000-7000 kč
-Nějaká trochu kvalita
Bude to monitor na náročnější hraní a s mým 60hz 1080p už je to hrozný
Díky všem za návrhy
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 črc 2024 21:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Za takový rozpočet je k mání spíš lowend s řadou kompromisů, solidněji vybavené stojí o pár tisíc víc. Tento jde sehnat docela levně a není špatně hodnocený: https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/g2724d
Co se stalo s czc ?
A jaký monitor byste mi tedy dopručili do těch 7000,- ?
Ten DELL je za 8000 a já už jsem si stanovil ten limit a tak ho chci dodržet
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.