Bootovat kvůli flashce jiný OS nepůjde, je potřeba mít zbytek věcí zapnuté po celý den.
Tak tim pada cely citovany radek zacinajici Boot...
Druhy router nebo nastavovat sit tez nepomuze, kdyz z ni musis mit zapnute veci.
Nejsnazsi pro tebe bude dalsi zarizeni (treba ntb), ktere bude mit pripojenou tiskarnu primo pres USB a nebude zapojeno do site. Tam uz ten fresh udelas docela snadno.
Když mi najdeš jinou za podobný peníze (~5500,- a dostupný alternativní toner). I na tuhle se před tím čekalo měsíc.
Dívám se už několik měsíců a nic není skladem.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Já vím že to není tak jednoduché, proto jsem psal že by jsi měl nejjednodušší vyřešit to s pomocí nějakého noťasu. A pokud by jsi to řešil s pomocí raspberry, tak si k němu můžeš koupit nějaký menší dotykový displej a udělat si z toho takový „kiosk print“ který postavíš tam kde bude na něj místo.
Bootovat kvůli flashce jiný OS nepůjde, je potřeba mít zbytek věcí zapnuté po celý den.
Tak tim pada cely citovany radek zacinajici Boot...
Druhy router nebo nastavovat sit tez nepomuze, kdyz z ni musis mit zapnute veci.
Nejsnazsi pro tebe bude dalsi zarizeni (treba ntb), ktere bude mit pripojenou tiskarnu primo pres USB a nebude zapojeno do site. Tam uz ten fresh udelas docela snadno.
nepadá - pořád to lze řešit virtuálním strojem. Spuštění virtuálu na běžícím stroji není bootování.
Teoreticky je ještě možnost - netuším, jestli to tvá tiskárna umí - ale u HP se to jmenuje HPeprint. To funguje tak, že pokud se na zadanou mailovou adresu pošle dokument, tak ho tiskárna automaticky vytiskne. https://support.hp.com/cz-cs/document/c06265273 Tím bys flashku vůbec nemusel použít.
Ahoj, před pár dny jsem si koupil tuto tiskárnu (Canon Pixma TS5150) a funguje skvěle. Mám ale jeden malý problém s tiskem více stránek na jeden list ve Windows 11. Na jiném zařízení (Mac) to funguje bez problémů… Problém je jen ve Windows – když...
Poslední příspěvek
Pokud jsem spravne pochopil ten zmateny popis, tak problem je v tom, ze nelze vybrat stranky puvodniho
dokumentu k tisku, cely vyber stran je zasedly.
Ten obrazek je ale nevhodny, zdroj je pouze 1 stranka.