Prográmek na správu kamery

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
mvesely
nováček

Prográmek na správu kamery

Příspěvek od mvesely »

Zdravím všechny a mám jednu prosbu na doporučení programu.
Hledám nějaký jednoduchý program, skrze který bych si mohl ovládat svoji webkameru.
Fungovalo by na toto OBSsko? Jak to tam funguje?
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: Prográmek na správu kamery

Příspěvek od petr22 »

Procpak je na zacatku sekce nasano: ČTI! Tato sekce NENÍ určena k pokládání dotazů ?

Ovladat kameru - v jakem smyslu ? Plne ovladat kameru umi obvykle jen program primo od jejiho vyrobce.

OBS umi zapinat a vypinat nahravani a nastavovat to, co je mozno v ovladacich od kamery nastavit.

//přesunuto

//mmm
mvesely
nováček

Příspěvek od mvesely »

petr22 píše:Procpak je na zacatku sekce nasano: ČTI! Tato sekce NENÍ určena k pokládání dotazů ?

Ovladat kameru - v jakem smyslu ? Plne ovladat kameru umi obvykle jen program primo od jejiho vyrobce.

OBS umi zapinat a vypinat nahravani a nastavovat to, co je mozno v ovladacich od kamery nastavit.
Moc se omlouvám, ale nevěděl jsem, kam dotaz zařadit. Mám na mysli třeba přiblížení/oddálení, atd...
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

A ještě jedna připomínka: necituj předchozí příspěvek, není to zvykem na tomto fóru.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Snad nejvíc funkcí má Active WebCam, není ale levný. Umí více kamer, přibližování, alarmy, servery ... prostě na co si vzpomeneš.
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (sw)“