Koupil jsem nový router nedokážu namapovat porty aby fungovalo vzdálené připojení. Nastaveno je tak jak se má, ale všiml jsem si jedné věci. V základní nastavení je napsáno v kolečku , že k routeru je připojeno 6 zařízení kabelem a 3 přes wifi. Co je divné tak nejsou vůbec uvedeny adresy zařízení, je tam prázdné pole. Jsem připojen přes O2 kabelem. Vezmu toto zařízení na firmu a hned naskočí i adresy zařízení. Doma vůbec nic. Když dám starý router, tak jede vše ok i mapování. Absolutně nevím kde může být chyb
Aktualizoval jsem firmware a mám poslední : Archer VR400(EU)_V3_200518, udělal jsem screen z druhého tp linku, ten co mi nějak nejde jsem nechal v práci. Je to stejný akorát tam vůbec nejsou dole ty ip adresy , je tam pouze počet v těch kolečkách.
tak nezobrazování ip adres vyřešeno. Nějakým způsobem to dělal můj pc. Odpojil jsem ho a na druhém pc to jede, ovšem ještě se nemůžu připojit k serveru. Namapování portů mám,/ ve virtual servers/ ale stále se tam nedostanu,
tvořím o routeru whitelist a sbírám mac adresy povolených zařízení, které tam ukládám.
Mám v tom trochu hokej. Chci zkopírovat mac adresy z routeru z druhého bytu, kde se připojuje hafo stejných zařízení.
Ale totožné zařízení má jinou...
Poslední příspěvek
Teď na to koukám u svýho telefonu a ono to k daný wifi síti přidělí sice náhodnou ale pořád stejnou mac adresu. Takže to co platí u jedné sítě v jednom bytě neplatí v druhém bytě, je třeba to natvrdo napsat jak to tu mac přidělí.
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
Zdravím všechny,
rád bych koupil tento router na pokrytí v patrovém domě, kde bude za Vodafouním modemem v bridgi. Absolutně nemůžu sehnat v2. Buď nevědí, nebo mi už 2x přes přímý požadavek přišla v1.
Je lepší hledat dál nebo po upgradech fw lze v...
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...