Osobně bych nekupoval nic co nemá minimálně 4GB RAM a alespoň 64GB interní paměti. Pak akorát budeš řešit proč něco nejde a proč se to pořád seká. Rozdíl v ceně je tak +1500,- za nějaký Redmi 9
Co myslíte o tomto mobilu https://mobilni-telefony.heureka.cz/sma ... e/#section 4GB to má. Procesor Snapdragon. By nemuselo být špatný ne? Sice pro mě neznámá značka, ale to pro mě bylo kdysi Xiaomi taky a jak se vyšvihlo.
CPU: Intel Core i5 10400F 2,9GHz OP: 16GB Kingston 2666MHz GFX: ASUS Dual Radeon RX 7600 V2 OC Edition, 8GB GDDR6 MB: GIGABYTE B460M DS3H - Intel B460 HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SSD: Samsung 860 EVO 500GB Zdroj:CHIEFTEC zdroj GPS-600A8 600W Case:Evolveo Ray 4 OS: Windows 10 64bit Chladič:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Počkej si na tohle https://www.alza.cz/xiaomi-poco-m3?dq=6260374
Níž bych rozhodně nešel, bylo by to těžítko. Tenhle sice stojí asi o třetinu nebo čtvrtinu víc než to co jsi vybíral, ale vybavením, výkonem atd je to celkově úplně jinde.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
zdravím, prosím poraďte.
mám nový mobil s24 který si aktualizoval android 16. Po koupi měl android 15 a bohužel jsem přehrávání nezkusil -( přehrávání využívám v nemocnici a tam jsem nebyl.) Problém je s přehráváním mp3 (zkoušel jsem i wav ). Při...
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.