Eh, tyhle otázky, zda vzít Android vs iOS, nedopadají moc dobře. :)
Pokud tě láká iOS, vezmi iPhone a při nejhorším ho do 14 dnů vrať. Ještě taky možnost počkat do konce března na vydání "meziřady" iPhonu, ale nejspíše bude vypadat stejně jako 8...
Já osobně bych už Android zpět nechtěl, ale to je jen můj názor, víc psát nebudu, abych tady nevyvolal nějaký zbytečný rozruch.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Napsal bych to asi takhle. Na iOS si zvykneš, má to mnoho omezení než Android na úkor bezpečnosti a jednoduchosti. Počítej s tím, že více aplikací je placená. Na druhou stranu má iPhone 4 roky proti 2 rokům u Androidu. Osobně do čeho bych šel? Měl jsem Samsung, mám Samsung Galaxy S7 a nejspíš i v budoucnu budu mít zase Samsung. Noční snímky jsou jen marketing, protože kolik lidí fotí večer nebo v noci, ale proti gustu... Je to prostě o tom, jestli chceš mít uzavřený systém a nechceš s do něj stahovat aplikace mimo store, nebo si se systémem chceš hrát.
ABBC3_SPOILER_SHOW
PC AMD RYZEN R5 3600 @4.4 GHz + SCYTHE Ninja 5 | MSI X570 UNIFY | PATRIOT Viper 4 2x8GB @3200 MHz | MSI GTX 1070 8G Gaming Z | SAMSUNG 850 EVO 500GB a 970 EVO PLUS 1TB | WD Blue 2TB | EVGA Supernova G3 550W | PIONEER BDR-207EBK | BEQUIET Dark Base 900 Pro + 6x BEQUIET Silent Wings 3 Příslušenství MSI OPTIX MAG24C | A4Tech Bloody A8 | Dell KB522 | AudioTechnica ATH-AVC500
Takže, kdybych ten telefon chtěl dlouhodobě (3+ roky), což chci tak spíš Iphone? :) Stahovat si aplikace mimo store nechci a ani se nijak hrabat v systému.
Než se ti ukončí podpora, tak to si dřív vypálíš ten OLED displej nebo ti odejde baterka, takže to stejně budeš brzo měnit, protože oprava se ti moc nevyplatí.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Mam pocit, ze sa tie iPhony tocia dookola len v tomto smere: Lepsie CPU, lepsie GPU, lepsia RAMka, vacsia kapacita bateria a o trochu lepsi fotoaparat. Ale propraguju to ako keby to bol telefon, co vycaruje...
Poslední příspěvek
U nas mame jen lidi, co si na zakalde zkusenosti s firemnim Iphone koupili i soukromy Iphone.
Iphone je proste bezproblemovy, jednoduse funguje a clovek o nem nevi. Coz je u nekolika
tisic kusu velmi dobra zprava. Nejcastejsi problem je ze clovek...
Ahoj,
Lze nějak v domácích podmínkách zprovoznit nový modul FaceID u Iphone 11? - předchozí modul nenávratně zničen.
Je mi jasné že bude zapotřebí zakoupit příslušný HW/SW, lze vymazat hlášku o neorig. příslušenství?
Stejně tak nový displej u...
Poslední příspěvek
Ahoj iphony amatersky opravuju doma uz nekolik let, tak ti snad poskytnu par informaci.
Do nedavny doby, platilo pravidlo ze displej, baterku, faceid potrebujes programmer (qianli v2.2+, JVS1 apod.). U faceID byla jeste podminka funkcni originalni...
Ahoj, rothoduji se mezi Iphone 15 a Xiaomi 15, u Xiaomi mě laka 120hz displej ale u iphone zase svižnost systemu, jake máte doporučeni vy, nebo zkušenosti, Děkuji za rady
Poslední příspěvek
Ale 120Hz nemaju vsetky telefony non-stop. Telefon rospozna kedy potrebujes 120Hz a kedy 60....
Zaujima ma ci je mozne prehrat iPhonove videa 4k/60FPS na Samsungu A55/56, ktore su schopne natacat len 4k/30fps.
Viem, ze Samsung Video 4K/60FPS ide prehrat na Samsung A55 v 4K/30fps maximalne. Ale dokaze samsung urobit to iste z iPhonu alebo DJI...
Poslední příspěvek
On iPhone když to video sdílí nějak dál, umožňuje zanechat formát videa jaký je, nebo maximalizovat kompatibilitu . Takže záleží, jestli tam je nechaný ten applovský formát/kodek, nebo je to nějak upravené.
po aktualizaci na iOS 18.1.1 jsem si všiml občasného zasekávání při různých činnostech na telefonu. Problémy se objevují například při otevírání prohlížeče, zadávání textu, spouštění a zavírání aplikací nebo přepínání mezi nimi. Prakticky u...
Poslední příspěvek
Systém úspěšně aktualizován. Uvidíme, co se bude dít, prozatím nechám odemčeno, kdyby se problém během dneška nebo zítra projevil.