Ahoj, dnes jsem zapnul PC a najednou se nejde přihlásit přes PIN ani přes heslo včetně mého účtu i manželky. Jak s tímhle postupovat?
Jedná se o W10 64bit.
Děkuji moc
0XC000006D Důvodem je špatné uživatelské jméno nebo ověřovací informace.druhý kod naznačuje více faktorů: zkus to opravit pomocí usb nebo dvd kde máš windows
Naposledy upravil(a) Pedrossos dne 23 led 2020 21:03, celkem upraveno 1 x.
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 5700X3D,GPU Nvidia Galax RTX 3060,Patriot Viper Steel 64GB KIT DDR4 3600Mhz CL18,Zdroj:RM 750x / Case: SilentiumPC Signum SG1X TG RGB
Když dám Nastavit PIN, neudělá to nic. Když v možnostech přihlášení dám přihlásit se přes heslo, vyhodí to odkaz, kde jsem si heslo změnil a nejde to stejně
Internet. Asi dvakrát mi to dnes vyhodilo, že mi chybí nějaká knihovna v System32. Našel jsem ten soubor dll na netu a stáhnul. Jenže při kopírování to vyhodilo, že soubor tam je a jestli ho chci nahradit. OK, jenže vyhodilo to, že to musí správce, což snad jsem, když jsem vše instaloval do PC já a jsem i vlastník. Druhý účet jsem taky manželce vytvořil já. Bohužel název teď už nevím. Jinak to jediné mě napadá, kde mohl vzniknou problém
Ihned po registraci jsem se poprve a naposled přihlásil do sítě X (Twitter), od té doby vždy píše: Zabránili jsme podezřelému přihlášení. Neumí někdo poradit?
Poslední příspěvek
Kontaktovat podporu.
Elona Mlaska z nas nikdo nezna, nikdo jiny nez oficialni podpora X problem vyresit nemuze.