Tak než 2070s za 15,5 tak to už pak 2080s za 20 nevychází tak špatně, kdyby 2070s byla za 14, tak je to dobrá volba, ale není žádná rozumná dobrá a levná. Pokud to je moc tak radši počkat na 5700xt i kdyby nějaký ten týden.
Tak i kdyby byla za 14K, tak to nevychází moc dobře, navíc to jsou edice ohlodané až na kost s mizernou výbavou, vlastně jsou asi jen 2, které jsou naceněné tak "levně", dostaneš nejspíš něco jako MSI Ventus s tím pidi chladičem nebo možná nějaký levný GB Windforce/Gaming (už jsem se párkrát přesvědčil, že u nich se snažit ušetřit není zrovna rozumný nápad). Takže tak či tak platí spíš asi až těch 15,5K, je to docela škoda, jinak by to byla zajímavá alternativa, ale ta cena je fakt dost přepálená, i když je o trochu výkonnější. Tady navíc u takových edic asi ani nebudeš ty frekvence hnát tak vysoko, když takové takty je pak problém rozumně uchladit, takže ten výkon pak fakt není zas tak o moc vyšší.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Jestli chtějí dodávat do jednotlivých obchodů pět kusů týdně, tak to asi taky přejdu ke konkurenci. Než se na mě dostane, je tu listopad. Nechápu, že na takový zájem nebyli připraveni.
Jednoduché pravidlo, které teď víceméně asi pasuje - čím větší výrobce tím lepší top model (ale taky dražší, až předražené), ale paradoxně tím horší ty nejlevnější "lite" edice, protože jsou úplně ohlodané ani ne jen jak na kost, ale rovnou až na chrupavky, asi kvůli holt vysokým maržím, část ceny je tam jen příplatek za značku, jde to vidět hlavně na těch nejvyšších modelech. Já bych vzal jedině Pulse, než zas nějaký ten jejich pidiaturní chladič od MSI, vypadá to, že to je zase další průser, jak se oni snaží udělat levnou edici a ty chceš u nich tak šetřit na grafice.
Dodatečně přidáno po 9 minutách 54 vteřinách:
A mimochodem, stále si stojím za tím, že je lepší vzít základní model a přetočit, za mě nemá smysl na vybavenější model tolik připlácet, natož na to ještě čekat, ještě na takový bazmek...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Pokud jsem ve špatné sekci, tak se velice omlouvám.
Rád bych požádal místní chytré hlavy o rady. Mám doma mraky filmů ve 4k kvalitě i 1 080p kvalitě (nebojte, zakoupené disky). Uvažuji nad tím, že bych zřídil Plex a pár dní k tomu hledám...
Novy Ryzen stoji cca 1500, deska 1000, RAM 700, case 500, ale tohle je pouzite, CPU bez zaruky a potrebujes to prodat rychle, tak bych snizil cenu na pulku, tedy 1850Kc.
Grafika tak 2,5 tisice, potrebujes ji prodat rychle, tak mozna 2 tisice....
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)