Zapnutí pc
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
FireFlyCzz
- nováček
Zapnutí pc
Ahoj, při každém zapnutí PC se mi vždy otevřou a spustí programy, které byly zapnuté než jsem počítač vypnul (prohlížeč a tak). Vím že se to dá někde ve win vypnout ale nemohu si vzpomenout kde. PS. správce úloh neřeší ten problém
Re: Zapnutí pc
Klikni vlevo dole na logo windows a do pole pro hledani napis msconfig Podivej se do kolonky po spusteni a zkus to povypinat.
A jak vypínáš počítač, tlačítkem na skříni, nebo přes Start - Vypnout? Tohle totiž vypadá, že se ten komp nevypíná, ale pouze se dává do režimu hibernace. Po probuzení pak zákonitě zůstávají všechny programy tak, jak byly otevřené.
-
FireFlyCzz
- nováček
Normálně vypínám přes Start. Vím že je někde něco ve winech, v nastavení nebo tak nějaká zapnutá věc, co si pamatuje co bylo v prohlížeči za zapnuté stránky a tak a vím že jsem to už vypínal ale reinstaloval jsem win a nepamatuji si, kde se to vypíná. A přes msconfig to také neníGrander píše:A jak vypínáš počítač, tlačítkem na skříni, nebo přes Start - Vypnout? Tohle totiž vypadá, že se ten komp nevypíná, ale pouze se dává do režimu hibernace. Po probuzení pak zákonitě zůstávají všechny programy tak, jak byly otevřené.
Takže jde jen o otevřené panely v prohlížeči?! Co je to za prohlížeč?
V Chrome se to nastavuje takhle:
V počítači spusťte Chrome.
Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Možnosti a poté Nastavení.
V sekci Po spuštění vyberte možnost Pokračovat tam, kde jste přestali.
V Chrome se to nastavuje takhle:
V počítači spusťte Chrome.
Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Možnosti a poté Nastavení.
V sekci Po spuštění vyberte možnost Pokračovat tam, kde jste přestali.
Toto nastavenie je o inom.
Uzavri všetko a tak vypni PC alebo vypni cez https://www.filefactory.com/file/ykyd0w06r3r?ns=1&dd=1
Uzavri všetko a tak vypni PC alebo vypni cez https://www.filefactory.com/file/ykyd0w06r3r?ns=1&dd=1
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek