Windows 10 nevidí žádné blutooth zařízení
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Windows 10 nevidí žádné blutooth zařízení
Dobrý den.
Jak zní titulek: Windows 10 nevidí žádné aktivní (zapnuté) bluetooth zařízení. Na notebooku není žádný HW fyzický vypínač bluetooth, ani v BIOSu se o bluetooth nic nepíše. Tuší někdo kde by mohl být problém? Za odpovědi k věci předem děkuju.
Jak zní titulek: Windows 10 nevidí žádné aktivní (zapnuté) bluetooth zařízení. Na notebooku není žádný HW fyzický vypínač bluetooth, ani v BIOSu se o bluetooth nic nepíše. Tuší někdo kde by mohl být problém? Za odpovědi k věci předem děkuju.
Naposledy upravil(a) jarajarda dne 02 črc 2019 23:02, celkem upraveno 1 x.
Re: Windows 10 nevidí žádné blutooth zařízení
A Bluetooth v samotných Win 10 zapnutý máš? (je to v Nastavení - Zařízení).
Intel Core i7-11700 + bq! Shadow Rock 3, ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WIFI, Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Vengeance LPX, SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XTX 24G, Kingston KC3000 1TB + 2x Transcend MTE220S (512GB + 1TB), bq! Straight Power 11 850W, bq! Pure Base 500DX, Lenovo G27q-20 (QHD)
Znamená to, že ve správci zařízení se nezobrazuje ...?jarajarda píše:...Windows 10 nevidí ...
A proč to řešíš ve dvou tématech?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
No když mi to nabízí Přidat Bluetooth zařízení nebo jiné... Tak by to snad mělo být zapnuté ne? Žadné Disable/Enable jsem tam nenašel..
Dodatečně přidáno po 3 minutách 27 vteřinách:
On s tím má co do činění Správce zařízení?
Dodatečně přidáno po 3 minutách 27 vteřinách:
On s tím má co do činění Správce zařízení?
Predstav si, jaro, ze ma! Je to jedno zmist, kde vidis, zda je BT vubec pritomen, zda ma spravne ovladace ci zda neni vypnuty.On s tím má co do činění Správce zařízení?
Navic nepises, co je to za notas, klidne to muze byt vypnuto v SW ovladajicim radia.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Nevím jestli ti k něčemu bude informace o notebooku Acer Aspire 3810T. Mám na tom notebooku dual boot a ještě Linux Ubuntu a v Ubuntu komunikuju s bluetooh zařízeníma bez problémů. Jen pod Windows je vždycky se vším problém. Už 35 let se Microsoft pokouší o operační systém a pořád to není ono. Ve Správci zařízení není o bluetooth zařízeních, rádiích a ničem podobném ani zmínka.
Když mi zdejší "odborníci" neporadí, tak jsem se naštval a tablet spojil s notebookem USB kabelem a je to. Přetahování souborů je bez problémů. Jen mě přitom tak tom napadlo, k čemu vůbec ta konektivita bluetooth je? Aby se ušetřilo metr kabelu?
Protože je pořád málo lidí s rakovinou, tak se dnes všechno dělá bezdrátově.
Navíc převážná většina dnešních uživatelů jsou líní dementi, kteří už nejsou schopní zastrčit kabel správně a nezničit přitom koncovku nebo i zásuvku v přístroji.
Navíc převážná většina dnešních uživatelů jsou líní dementi, kteří už nejsou schopní zastrčit kabel správně a nezničit přitom koncovku nebo i zásuvku v přístroji.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Pripojeni sluchatek nebo chytrych hodinek k telefonu kabelem by bylo
vylozene takove prakticke
Nicmene, BT nema dostatecnou rychlost k presunu vetsiho mnozstvi dat,
k tomu neni urcen. Na presun velkych souboru je kabel vhodnejsi.
Co se tyce pocitace, obvykle je instalovana utilita od vyrobce, ktera umi
aktivovat bezdratova zarizeni - tedby BT a WiFi. A dokaze je prepnout
do rezimu, kdy jsou zakazane a nejsou videt ani ve spravci zarizeni.
A obvykle je dokaze opet aktivovat.
vylozene takove prakticke
Nicmene, BT nema dostatecnou rychlost k presunu vetsiho mnozstvi dat,
k tomu neni urcen. Na presun velkych souboru je kabel vhodnejsi.
Co se tyce pocitace, obvykle je instalovana utilita od vyrobce, ktera umi
aktivovat bezdratova zarizeni - tedby BT a WiFi. A dokaze je prepnout
do rezimu, kdy jsou zakazane a nejsou videt ani ve spravci zarizeni.
A obvykle je dokaze opet aktivovat.
Za všechna zúčastněné se omlouvám, že jsme se snažili ti pomoci. Slibuju, že už to víckrát neuděláme.jarajarda píše:Když mi zdejší "odborníci" neporadí, ...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek