vashut píše:fakt, že jo naskytli se levně od známího, kterej skládá PC a zbylo mu 1 CD a tak mi je nechal za 500,- tak proč ne?
nó..proc jo ? dovedu pochopit pokud si nekdo koupi origo srdcovku hru pro me Fallouti a CSS ne tak..ale software c ome denodenne jen a jen se*e?? za petikilo mam necelou pulku nadrze ve feline nebo poradnou akci o vikendu...
Všichni přítomní se uklidní a začnou se držet tématu a přestanou probírat warez.Nerad bych to tady promazával/zamykal.
Jinak Sektore samozřejmě lze poškodit pomocí SW HW.Akorát že MS si to nedovolí jelikož si jsou moc dobře vědomi že by se to dalo zneužít a kdo by platil odškodnění?Jinakjak už jsem psal bylo by fajn kdyby přestalo MS dělat licence vázané na HW a začalo dělat licence vázané na uživatele.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
vashut píše:to je sice fakt ale když už to tam je tak to nedám přece pryč ne?
Tak to udělej jako on, a prodej ty použité Windows XP za 550CZK a ještě na tom vyděláš ... hm ?
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
2 Weslo : Je hezké umět číst, ale je rozdílné to vědět a tvořit. Microsoft ti nikdy nedokáže zamezit tomu, abys na PC nemohl použít nelegální systém. Pokud ano, jedině že už nebude nějakou dobu monopolem jako nyní ...
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Jo, to by byl dobrej nápad dávat licenci uživatelům a ne HW, to je pro mě blbost. Jinak ty smajlíci se každejch 5 minut mění a zase navrací. Někdo se asi nemůže rozhodnout.
MS opravdu jen straší, protože již ne zcela hotová verze SP1 pro Visty s vylepšenýma ochranama byla zlomena a používána bez problémů, aspoň jsem o tom četl. MS se to zase nepovedlo a tak aspoň děla bubu ...
Taky si myslím, a HW se ovládá přes ovladače a i kdyby je nějak MS poškodil ,HW má svoje kontrolní obvody a k žádnému spálení by stejně nemohlo dojít. A kdyby tak jak říká Weslo, kdo by potom hradil reklamace? To si nemohou dovolit.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Ahoj prosím vás o informace k zakoupení Microsoft Office 2024 na Aukru. Nevím kterého výrobce si vybrat. Potřebuji poradit jak zjistím že daný prodejce existuje x let namísto někoho kdo je na Aukru chvíli a nedá se s ním počítat že je ok.
Poslední příspěvek
A na základě těchto rozhodnutí soudního dvora EU se Microsoft v Helsinkách v roce 2017 vyjádřil, že v rámci EHP může být software redistribuován bez souhlasu nositele práv za splnění určitých podmínek...
.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Pokud má být diskuze odborná, tak naflákám do prvního příspěvku bambilión smajlíků?
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...