Taky jsem nedávno kupoval DDR 3 1600MHz, z bazoše. Osobní pževzetí, je to i se zárukou. Od číňanů bych to nekupoval, nevíš, co to ve skutečnosti bude. Můžou to být serverové paměti.
1,65V je OK pro AMD pametovy radic, ale mimo specifikace pro Intel.
Pokud je pamet napajena 1,65V, je pretaktovany radic v Intel procesoru
a snizuje se tak jeho zivotnost. Nebo jede pri napajeni 1,5V, ale na nizsi
frekvenci, treba 1333 MHz a ne 1600 MHz.
Ten odkaz na ty Kingstony nemelo smysl davat, kdo si koupi moduly
o velikosti pouhych 2 GB.
Ahoj, ja jsem kupoval pred lety DDR2 800 (2x2) a nedavno DDR3 1600 (2x4) pro AMD a fungujou normalne. Napeti maji ty DDR3 1.5 V pri rychlosti 1600 i v SPD, takze nevim, jak se lisi verze pro Intel od Amd. Mozna daji to co maji zrovna na sklade, pri koupi Amd verze muze prijit verze s vyssim napetim, nebo se lisi treba Single rank/ Dual rank, tezko rict. Znacka je to Atermiter. Kazdopadne jsem spokojen a doporucuju.
MajklHNS píše:Ahoj, ja jsem kupoval pred lety DDR2 800 (2x2) a nedavno DDR3 1600 (2x4) pro AMD a fungujou normalne. Napeti maji ty DDR3 1.5 V pri rychlosti 1600 i v SPD, takze nevim, jak se lisi verze pro Intel od Amd. Mozna daji to co maji zrovna na sklade, pri koupi Amd verze muze prijit verze s vyssim napetim, nebo se lisi treba Single rank/ Dual rank, tezko rict. Znacka je to Atermiter. Kazdopadne jsem spokojen a doporucuju.
pred par rokmi som kupil ddr1 pamate z ciny a fungovali asi pol roka, tazko povedat ako je to s reklamaciou po takom case, jednalo sa o nejake no name moduly
Kto nic nerobi nic nepokazi, ale na chybach sa clovek uci.
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.