Počítač nejde zapnout, myšleno tlačítko
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Počítač nejde zapnout, myšleno tlačítko
Před hodinou ještě nevěděl, jak funguje spínač a jestli je kovový nůž dostatečně vodivý. Teprve teď je ten správný okamžik na to, připomenout mu nenáročné, elegantní řešení
Zvládl to 
Sapphire Pure Black X58, Xeon X5680@4,5/4,3GHz + Thermalright Archon, RAM 48GB 1700MHz, GPU Sapphire RX580 Nitro+ 4GB, 3x SSD 250GB, NVMe 256GB, HDD 1TB, RAMdisky, Corsair RM550x, zabaleno do Fractal Define R5
-
NoSwearCzE
- nováček
cervcek píše:Nové tlačítko na kabelu koupíš za pár korun. Pokud není v frontpanelu přímo zalepené, ale nějak zacvaknuté, čí přišroubované, tak půjde lehko vyměnit. Jako provizorní nouzovka by stačilo nefunkční tlačítko z kabelu odstřihnout a zapojit zpět jen kabel s tím, že bys pc zapnul krátkodobým spojením těch dvou drátků, není to košer, já tak fungoval cca 2 týdny, než jsem tlačítko vyměnil.
Momentálně se snažím nějak ty kabely napojit na sebe jak radíš, ale přijde mi že ten kabel prostě nechce spolupracovat
Dodatečně přidáno po 13 minutách 12 vteřinách:
Tak bohužel budu muset vždy při zapnutí pc ho vytahovat jelikož nemůžu sundat gumu z kabelu, není ještě jiná možnost?
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Ten kabel RESET si zkoušel?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek