Ahoj,
řeším drobný problém s tiskárnou ve wifi.
Původní připojení bylo NTB na utp kabelu a k wifi byla připojená tiskárna a to fungovalo . Z důvodu drobných úprav bylo pak vše připojeno přes wifi a nejsem schopen propojit jakékoliv zařízení. Modem je Comtrend VR-3026e a mám takový dojem, že tam bude někde něco špatně. Pokud připojím dvě zařízení pře klasické kabely tak to jede vcelku bez problémů, ale jak je pouze wifi tak nejsem schopen nic v síti najít i když v modemu jsou zařízení uvedena v klient-listu.
Asi nemá nejmenší cenu dávat doporučení, abys tiskárnu (která se nehýbe) připojil k síti kabelem...
Nicméně vzhledem k příznakům bych tipoval, že máš v ntb wifi síť nastavenu jako veřejnou. V tom případě tisk nemůže fungovat. A ani náhled a ostatní zařízení.
Tak pro info výsledek na ping je v příloze. Ale po použití jiného routeru vyšlo vše ok. Takže bych asi závadu hledal v původním modemu. Ale kde to nevím..
Excel 5000 řádků 2 úzké sloupce a v tisku to je 100 stránek. Potřebuji ty 2 sloupce vytisknou 2x vedle sebe na A4 na výšku, aby to byla polovina listů papíru.
Excel to neumí. Když to tisknu přes pdf a zadám 2 listy na jednu stránku, tak to zase...
Poslední příspěvek
Hoši díky, oba způsoby fungují. :thumbup: :thumbup:
Ty vzorce jsem musel upravit takto (ve sloupci B to zobrazovalo až od řádku 51):
=IFERROR(INDEX(List1!$A:$A; ŘÁDEK() + CELÁ.ČÁST((SLOUPEC()-1)/2) * 100); )
=IFERROR(INDEX(List1!$B:$B; ŘÁDEK() +...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...