Dobrý den,
Chtěl bych poprosit o pomoc s výběrem notebooku, který by složil pouze na kancelářské práce a svým vzhledem působil reprezentativně, dobře (tenký design), na velikosti nezáleží, může být i menší. Potřeboval bych se nějak vejít do 10 000Kč, čím méně tím lépe samozřejmě.
Mockrát děkuji.
nic tenkeho reprezentativniho (co to vubec ma znamenat?) za 10k neexistuje.
Bud si priprav vice jak 25 000 bez DPH nebo se smir s nejakym repasem kolem 10k.
i kdyz i ony vypadaji dobre.
Lenovo T4xx, X240, HP Elitebook 8xx
to Karrex: Jestli to má být na práci, např. Excel, tak bych se toho Celeronu N3350 hodně bál. Dvoujádro s 1.1 GHz je na dnešní aplikace málo. Mám ultrabook s Pentiem N3700 1.6 GHz do školy na přednášky a zápisky do Onenote dobrý, ale jako pracovní notebook bych ho rozhodně nebral.
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o zhodnotenie sestavy. V druhom vlákne som tu riešil bazarovú grafiku. Tu už mám GTX 1660 Super, ale celkem ju brzdí procesor (čo sa dalo čakať - i5 4590) tak uvažujem že by som obnovil aj zbytok. Tady sa mi ale do...
Poslední příspěvek
Hlavně vem i CoD: MW III - právě je na Steamu ve slevě. :D
Špatné recenze a informace o padání hry.
MW III hrajeme od prosince - zatím jsme nějaké padání nezaregistrovali.
Hra má jistě své mouchy, ale v rámci nabídky her umožňujících pořádat...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...