Zdravím
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co s tím. Zapnu jakoukoli hru a po cca 10min nebo málokdy po delší době mi to crashe... buď mi to hodí nějakou crash chybu nebo vůbec se nic nezobrazí záleží jak u které hry. Dříve se mi to nestávalo.
Předem děkuji
Procesor: Intel core i5-3570K CPU 3.40GHz, 64bit systém
NVIDIA GeForce GTX 660
RAM: 16GB
Windows 8.1 Pro
Co myslíš tím CRAS, Vypnutí PC, modrá obrazovka, pád do Windows? Jaké jsou teploty komponent při hraní (maximální, např přes HWMonitor nebo HWinfo -> Sensors Only)?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Myslím tím spadnutí hry, přesněji vypne se hra a zobrazí se plocha a u některých her jak jsem výše uvedl se zobrazí tabulka s CRASH a u některých zase nic a jen plocha.
Komponenty se nepřehřívají.
Ten crash se mi hodil jen u jedné hry a byl to jen nějaký typ crashu a když jsem ho hledal tak nic. Grafickou kartu si bohůžel nemám jak vyměnit, z okolí nemá nikdo stolák jen ntb.
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.