Pár otázek
Moderátor: Mods_senior
Pár otázek
Zdravím, měl bych pár otázek.
1. Nově jsem přeinstalovat Windows 10 ale zůstala mi stará plocha? Co si o tom mam myslet? Přeinstalovaj sme to špatně nebo je nějaká Cloud záloha o které nevím?
2. Jaký je rozdíl při přeinstalaci ve Windows tool zvolit Instalaci na Flash disk nebo vytvořit ISO soubor.
Myslím že jsem vždy dělal tu variantu s ISO souborem ale tentokrát jsem to jen dal na flashdisk.
3. Jaký je současný nejlepší free antivirus? Vyplatí se platit např. Eset?
1. Nově jsem přeinstalovat Windows 10 ale zůstala mi stará plocha? Co si o tom mam myslet? Přeinstalovaj sme to špatně nebo je nějaká Cloud záloha o které nevím?
2. Jaký je rozdíl při přeinstalaci ve Windows tool zvolit Instalaci na Flash disk nebo vytvořit ISO soubor.
Myslím že jsem vždy dělal tu variantu s ISO souborem ale tentokrát jsem to jen dal na flashdisk.
3. Jaký je současný nejlepší free antivirus? Vyplatí se platit např. Eset?
Re: Pár otázek
Tak ako si to preinštaloval ?Spustil si cez boot a spravil formát C alebo si spustil inštalačku cez OS a vybral možnosť neponechať osobné súbory ?Zrejme nie.
Stáhl jsem windows tool, windows dal na flash disk, restartoval, dal jsem f11 a nabootoval jsem z flashdisku, smazal všechny oddíly které jsem mohl, které nešli tak jsem neformátoval a windows nainstaloval na SSD. Nemám problémy jen nejspíš neproběhl "čistý" reinstall
Ty disky jsem nejspíš formátovat měl (ale žádné soubory a nic mi tu nezbylo, jen ta plocha)
Ty disky jsem nejspíš formátovat měl (ale žádné soubory a nic mi tu nezbylo, jen ta plocha)
Tie oddiely boli na tom SSD ?Pretože stará plocha tam nemá čo robiť.
To netuším, jen jsem smazal vše co se dalo, viz obrázek (není z mého PC)
Osobně nerozumím třeba těm diskum o velikosti MB takže v tom může být chybka.. ale stejně to bude tím že jsem to nenaformátoval. Můžu to klidně udělat znova. Ještě tu nemám nic nainstalované
Osobně nerozumím třeba těm diskum o velikosti MB takže v tom může být chybka.. ale stejně to bude tím že jsem to nenaformátoval. Můžu to klidně udělat znova. Ještě tu nemám nic nainstalované
Obrázok si mal dať zo svojho disku-Správa diskov.
Tak si môžeš spustiť inštalačku ešte raz, hoci aj cez OS a vyber si možnosť neponechať osobné súbory a nastavenia, tak nejako je ta možnosť.
tak ty oddíly sou v pořádku a sou i srozumitelně popsaný co je co...